Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tényleg semmit nem látnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg semmit nem látnak a pénzből, miért akarnak mégis egyes nők pénzes pasit?

Figyelt kérdés
Mert ugye sokan mondják itt, hogy ami a férfié, az sosem lesz közös, még egy házasságban sem. Illetve van olyan lányismerősöm, aki direkt keresett tehetősebb párt, de néhány elejtett megjegyzésből azért lejön, hogy nem kap kártyát a párja számlájához még 4 év után se, csak meghatározott összegű költőpénzt.
2017. dec. 17. 17:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
#8: Szerintem senki nem mondja, hogy a pénz alany jogon nőt jelent. Egyszerűen arról van szó, hogy nagyot dob az esélyeiden. Már persze akkor, ha egyértelmű, hogy van. Ha valaki nem ismerkedik, esetleg egy szociális fóbiás, introvertált, "bocsánat, hogy élek" típus, pénzzel sem lesz nője. Esetleg akkor, ha csúnyán százmilliókat keres.
2017. dec. 17. 17:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Ma én is gondolkodtam ezen nő létemre. Miért jó ha valakinek pénzes a férje ha nem ad neki pénzt? Azt a részét értem, hogy autóval járnak és néha kap ajándékot és stb. Szerintem a nők egy nagy része csak álmodozik.
2017. dec. 17. 18:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

11: mit értünk nő alatt? Azt, hogy felszedhetsz valami szakmunkás lánykát, akit már azzal lenyűgözöl, hogy nem kell kifizetnie a saját mozijegyét?

A másik kérdés, hogy ezek szerint a pénzt mutogatni kell. Itt vagy másrészt tévedésben.

Aki mutogatja a pénzét, az általában messze szegényebb, mint amit mutat (hamisítvány óra, és ruha, öreg bmw, etc).

Akinek van pénze, az már nem szokta mutogatni, vagy amit mutat, az sokkal kevesebb, mint amit birtokol. Ha volt elég eszed megkeresni azt a pénzt (tehát nem nyerted, vagy a szülőktől pumpoltad ki), akkor tudod az értékét is. Ezért van az, hogy akinek van pénze kocsira, az általában rosszabbat vesz, mint amit ki tudna köhögni (aki fordot vesz az simán vehetne audit id, de tudja, hogy milyen nehéz volt megkeresni, aki audit vesz, az vehetne jobb audit, etc).

Ebből lesznek a nevetséges helyzetek, mikor egy gépészmérnök barátom meséli, hogy a gyárban a melósoknak menőbb autója van, mint a mérnököknek, csak amíg az előbbiek 20 éves BMW-el furikáznak, addig a mérnökök új Opelekkel (nem cégautó). A melós próbálja mutatni, hogy milyen menő, a mérnök meg tudja, hogy mennyibe kerül egy kocsi.

2017. dec. 17. 18:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem akkora kamu, hogy semmit nem látnak a pénzből. Legalább is nagyon reménykednek benne, hogy fognak. Vagy azt hiszik természetes dolog, hogy ők együtt vannak és akkor neki alanyi jogon jár a jobb életszínvonal.. Isten mentsen, hogy megértsem. Hálát adok az égnek, hogy párommal meg tudtuk beszélni, hogy nem költünk egymásra.
2017. dec. 17. 18:05
 15/26 anonim ***** válasza:

Jogra jártam, nem szakmunkások között szocializálódtam. De az, hogy lenézel valakit a szakmája miatt, beszédes.

Nyilván egyértelművé kell tenni. De általában az életszínvonalad elárulja. Hamisítvány órát meg csak az ügyeskedők vesznek...

Innentől meg csak közhelycsattogtatád. Ahámy ember, annyi mentalitás. És ez tök független az anyagi helyzettől, meg hogy hogy jutott oda az illető.

2017. dec. 17. 18:09
 16/26 anonim ***** válasza:
8#, egy bizonyos kor felett a nők kénytelenek áthelyezni a prioritást az anyagiakra. De az nem azt jelenti, hogy tapadnak majd rád a nők ha van pénzed, hanem hogy egyre inkább akad majd olyan nő, aki rádfanyalodik, hogy hozzáférhessen a pénzedhez, amivel a kényelmes életet be tudja magának és leendő gyerekeinek biztosítani.
2017. dec. 17. 18:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

16: én is, és a kollégák is bőven benne vagyunk abban a korban, hogy "ránk fanyalodjanak".

Továbbra is tartom, sok az egyedülálló a csapatban (pedig vagyunk vagy 250-en), és akinek van párja, ők jellemzően ugyanúgy a jóképű, jó dumás srácok, ahogy a pénztelenebb rétegben is lenni szokott.

Akik "fanyalodnak", azok leginkább a már gyerekes nők, de megjegyzem szerintem ők mindenkire, aki normális, nem iszik, és lehet feltételezni róla, hogy képes lesz a gyereket is nevelni.

Ezek a hatalmas pénzéhes, gold digger hordák csak a GYK-n léteznek leginkább. Nem mondom, hogy nincs egy-két celeb csaj, aki 40 évvel idősebb férfivel jár a pénze miatt, de egy átlag férfi (mondjuk évi 50-100 milliós bevételig) ez életben nem fog találkozni ilyen aranyásókkal.

2017. dec. 17. 18:23
 18/26 anonim ***** válasza:

De látnak pénzt, nem kell hozzá számla. Meghívja őt a pasi dràga helyekre, fitness, lochness wellness, drága ékszereket, ruhákat kap, BMW X valahányat, villoghat a pasijával a barátnők, ismerősök előtt, és ha sikerül házasságba húzni, akkor váláskor a fele vagyon az övé.

A jól kereső nő nélkülinek meg: a számládat nem látják, mutatni is kell hogy sok pénzed van, és jöjjenek a goldig...vagyis egzisztenciára kiéhezett nők. Pl prolipresztízs autó, ruhák kellenek, drága nyaralásos képek, stb.

2017. dec. 17. 18:23
 19/26 anonim ***** válasza:
250 személy szerelmi életét számon tudod tartani? Az szép.
2017. dec. 17. 18:26
 20/26 anonim ***** válasza:
17, ameddig a nők megtehetik, nyílván a pénzes ÉS jól kinéző férfiakat választják, csak utána következnek a csak simán pénzes férfiak. És az, hogy a nők mennyire hajlandóak a külsőböl engedni, az anyagi kényszerhelyzetük határozza meg. Ebből a szempontból - ezt jól látod - leginkább a gyerekes anyukák a "legveszélyeztetettebbek", mivel SÜRGŐSEN találniuk kell egy pénzforrást, de azok a férfiak, akiknek van választásuk, nem kérnek belőlük.
2017. dec. 17. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!