Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az sok férfinél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az sok férfinél, hogy udvarláskor építik, turbózzák a nő önbizalmát, de miután összejöttek vele, szépen, apránként építik egyre lejjebb?

Figyelt kérdés

Az udvarlási procedúra alatt megy a bókolás ezerrel, a nő királylánynak érzi magát, akinek a szívéért küzd a hős lovag. Aztán a férfi összejön a nővel, és hirtelen minden megváltozik: a széptevést oltogatás váltja fel, eltűnik a figyelmesség, a törődés, felüti a fejét az elhidegülés, a férfi rideggé válik, a telefonjába vagy a tévéműsorba merül, esetleg netezik, játszik(számítógépen, Xboxon).

A nő nehezen emészti meg párja pálfordulását, hisz nem ilyennek ismerte meg. Mivel a pozitív visszaigazolások el-elmaradoznak, így az önbizalma is elmegy, rosszul kezdi érezni magát a bőrében, nem tetszik már neki az, amit a tükörben lát. Minden nőnek hatványozottan számít a párja véleménye: ha pozitív, akkor is, de ha a pasi totál semleges vagy épp durva, kritizáló hangnemet üt meg, nyilván akkor is.

Ez egyfajta stratégia náluk? Magukba bolondítják a nőt, aztán rombolják az önképét, hogy ne "szálljon el"? És hiába érzi magát a nő borzasztó rosszul, már szerelmes és emiatt nem fog a párjával szakítani...

Hangsúlyozom, ez csak a férfiak egy csoportjára vonatkozik, de nagyon jellemző. Itt is gyakran lehet olvasni olyan kérdéseket, amik ezt a témát boncolgatják. Egyes pasik "mesterien" űzik ezt a dolgot: a mennyországból egyenesen a pokolba űzik a barátnőjüket, aki tulajdonképpen patthelyzetbe kerül és képtelen kilépni ebből a romboló viszonyból. Mert a kötődés addigra már túl erőssé vált.

Mit gondoltok, mi lehet emögött? Az unalomig ismételt "kifogott halat nem etetünk" van a háttérben? Tényleg ennyire jellemző sok férfira, hogy mihelyst megszerzik a nőt, átkapcsolnak és önbizalomromboló "hadjáratba" kezdenek? Hogy látjátok ezt?

2018. jan. 29. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha a nők nem lennének erre vevők, nem működne ez a dolog.
2018. jan. 29. 22:50
 12/21 Diavolino44 ***** válasza:
72%

A szex elott az erzelmi erintettsege, nagyobb a ferfinak, mert nehezebben jut szexhez. Tarsadalmi nyomas (ne tedd szet a labad mindenkinek), kereslet-kinalt stb.

Viszont ha megkapta a szexet, akkor utana a tarsadalmi nyomas mar arra van, ha mar “szettetted” akkor a te dolgod, a kapcsolatot a “csaladot” osszetartani. Igy te fuggsz jobban a ferfitol.

Szoval, ha egy ferfi ugyanolyan konnyen jutna szexhez mint egy no, nem lenne szukseg, a “beetesre”, hanem a ferfi normalisan viselkedne.

Nem a noket okolom, hanem a tarsadalmi szokasokat.

Azert a nok is pont ugyanezt csinaljak, “ne menj a sracokkal a meccsre, mert megint lereszegedesz, inkabb csinalok neked egy adag chilis babot, s utan szeretkezunk egy jot” vagy (ezt most hallottam) “ne vagd ki az orrszorodet, mert nekem igy is tetszel”.

Mindket nem probalja a masikat kivonni a forgalombol, hogy eselyese legyen mashova kacsingatni.

Szerintem ezek altalanos dolgok. Nem jok, de igy alakult, ki.

Annyiban viszont, hibas vagy, hogy az onismereted nem sajat magadbol, hanem a kornyezetedbol epited. Engem pl sose erdekelt, az aktualis parom mit gondolt rolam. Ha dicsert jol esett,de ha szidott, elengedtem a fulem mellett.

2018. jan. 29. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

nekem egyből az elhízás ugrott be.

ahogy vastagodik a nő úszógumija,úgy lesz a vázolt helyzet realitás.

2018. jan. 29. 23:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak pszichopata jellemvonású emberek, akik attól érzik magukat többnek, egésznek, ha a másikat kevesebbnen mutatják. Nyilván ez az ő nyomoruk, de a másikban is óriási károkat tudnak okozni.
2018. jan. 30. 09:06
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Vannak akik kifejezetten élvezik ezt, volt ilyen ismerősöm: szánalmas idióta volt, egy tanulmányt írtam róla, mások kapcsolatának segítésére.
2018. jan. 30. 09:38
 16/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Vajon miért? A pasik nem nagyon hülyék, tudják, mire buknak a nők, és a dicséret meg önbizalom építgetés pont ilyen. Aztán ha már nyeregben érzik magukat visszamennek kukába :D
2018. jan. 30. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 Sunshinedoll, szerintem ez az általánisítás nem igaz, illetve csak a férfiak egy csoportjára áll. És nem szándékosan kigondolt stratégia, hanem eleve tárgyasítják a nőt, és ha megszerwzték
2018. jan. 30. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor idővel már érdektelenné válik számukra.
2018. jan. 30. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

"tudják, mire buknak a nők"

Ez a lényeg. Amelyik nő realistán látja magát és nem nyalja be a hízelgést, az nem esik pofára.

2018. jan. 30. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
15: Feltetted valahova azt a tanulmányt?
2018. jan. 30. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!