Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az sok férfinél, hogy udvarláskor építik, turbózzák a nő önbizalmát, de miután összejöttek vele, szépen, apránként építik egyre lejjebb?
Az udvarlási procedúra alatt megy a bókolás ezerrel, a nő királylánynak érzi magát, akinek a szívéért küzd a hős lovag. Aztán a férfi összejön a nővel, és hirtelen minden megváltozik: a széptevést oltogatás váltja fel, eltűnik a figyelmesség, a törődés, felüti a fejét az elhidegülés, a férfi rideggé válik, a telefonjába vagy a tévéműsorba merül, esetleg netezik, játszik(számítógépen, Xboxon).
A nő nehezen emészti meg párja pálfordulását, hisz nem ilyennek ismerte meg. Mivel a pozitív visszaigazolások el-elmaradoznak, így az önbizalma is elmegy, rosszul kezdi érezni magát a bőrében, nem tetszik már neki az, amit a tükörben lát. Minden nőnek hatványozottan számít a párja véleménye: ha pozitív, akkor is, de ha a pasi totál semleges vagy épp durva, kritizáló hangnemet üt meg, nyilván akkor is.
Ez egyfajta stratégia náluk? Magukba bolondítják a nőt, aztán rombolják az önképét, hogy ne "szálljon el"? És hiába érzi magát a nő borzasztó rosszul, már szerelmes és emiatt nem fog a párjával szakítani...
Hangsúlyozom, ez csak a férfiak egy csoportjára vonatkozik, de nagyon jellemző. Itt is gyakran lehet olvasni olyan kérdéseket, amik ezt a témát boncolgatják. Egyes pasik "mesterien" űzik ezt a dolgot: a mennyországból egyenesen a pokolba űzik a barátnőjüket, aki tulajdonképpen patthelyzetbe kerül és képtelen kilépni ebből a romboló viszonyból. Mert a kötődés addigra már túl erőssé vált.
Mit gondoltok, mi lehet emögött? Az unalomig ismételt "kifogott halat nem etetünk" van a háttérben? Tényleg ennyire jellemző sok férfira, hogy mihelyst megszerzik a nőt, átkapcsolnak és önbizalomromboló "hadjáratba" kezdenek? Hogy látjátok ezt?
A szex elott az erzelmi erintettsege, nagyobb a ferfinak, mert nehezebben jut szexhez. Tarsadalmi nyomas (ne tedd szet a labad mindenkinek), kereslet-kinalt stb.
Viszont ha megkapta a szexet, akkor utana a tarsadalmi nyomas mar arra van, ha mar “szettetted” akkor a te dolgod, a kapcsolatot a “csaladot” osszetartani. Igy te fuggsz jobban a ferfitol.
Szoval, ha egy ferfi ugyanolyan konnyen jutna szexhez mint egy no, nem lenne szukseg, a “beetesre”, hanem a ferfi normalisan viselkedne.
Nem a noket okolom, hanem a tarsadalmi szokasokat.
Azert a nok is pont ugyanezt csinaljak, “ne menj a sracokkal a meccsre, mert megint lereszegedesz, inkabb csinalok neked egy adag chilis babot, s utan szeretkezunk egy jot” vagy (ezt most hallottam) “ne vagd ki az orrszorodet, mert nekem igy is tetszel”.
Mindket nem probalja a masikat kivonni a forgalombol, hogy eselyese legyen mashova kacsingatni.
Szerintem ezek altalanos dolgok. Nem jok, de igy alakult, ki.
Annyiban viszont, hibas vagy, hogy az onismereted nem sajat magadbol, hanem a kornyezetedbol epited. Engem pl sose erdekelt, az aktualis parom mit gondolt rolam. Ha dicsert jol esett,de ha szidott, elengedtem a fulem mellett.
nekem egyből az elhízás ugrott be.
ahogy vastagodik a nő úszógumija,úgy lesz a vázolt helyzet realitás.
"tudják, mire buknak a nők"
Ez a lényeg. Amelyik nő realistán látja magát és nem nyalja be a hízelgést, az nem esik pofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!