Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérletben élő nőként jobb olyat keresni aki hasonló helyzetben van, vagy aki saját lakással rendelkezik?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert ilyen esetben nem gondolom jó ötletnek odaköltözni olyanhoz akinek sajátja van,mert az mindig fel lesz hánytorgatva,és éreztetve lesz hogy csak másodrendű szerepben vagyok ott.semmi közöm semmihez,alárendelt szerepeket meg nem szeretem.2018. jan. 29. 16:57
11/17 anonim válasza:
# 5/10 Időpont ma 17:25
Sikerult mar ekkora balekot talalni vagy mind elkuldtek melegebb eghajlatra miutan nekik is elmondtad ezt?
12/17 anonim válasza:
Es a kerdesre is: Egy pillanatra se volt felhanyva soha hogy ez az enyem...
13/17 anonim válasza:
Olyat keress, akihez vonzódsz és összeillik az életetek, élvezitek egymás társaságát.
14/17 anonim válasza:
Ha nekem valaki azt mondaná, hogy költözzek ki a saját lakásomból és menjek vele albérletbe, körbe röhögném.
N
15/17 mikeXxX válasza:
Mindig meg tud lepni a női logika hihetetlen kérem hihetetlen 😂 ! 38f
16/17 anonim válasza:
Ne aggódjatok, uraim, ezt én sem tudom hova tenni... :D
17/17 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, tehetős a család, van saját házam,hála nekik.
Soha nem éreztetném ezt a párommal.Nyilván ha szétmegyünk ő költözik el, de soha nem vágnám a fejéhez,hogy ez itt az enyém és ne szólj bele, vagy el lehet menni ha nem tetszik.
Aki visszaél ezzel,az más aljasságokra is képes !
Egyébként ki választ ez alapján párt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!