Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Minden sikeres férfi mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Minden sikeres férfi mellett ott van egy nő". Ezt a mondást hogyan kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Sosem értettem ez mit jelent, mert ezt baromira kétféleképpen lehet értelmezni.

1. Minden sikeres férfi mellett ott van egy nő (miután sikeres lett).

Persze, ez így van, minden további nélkül. Donald Trump mellett is ott van egy nő. Nem is tudom olyan 30 vagy 40 évvel fiatalabb szlovén modell?

Meg ott van Andy Vajna mellett is Timike. És általánosságban véve is igaz, hogy a sikeres férfiak mellett ott vannak a nők. Az már más kérdés, ha ezek gyári melósok lennének akkor a kutya se lenne mellettük, de mivel sikeresek, ezért jó nőjük van.

2. Minden sikeres férfi mellett ott van egy nő (mielőtt sikeres lett).

Tehát ez azt akarná mondani, hogy minden olyan férfi aki kiemelkedő sikereket ért el az életben, akár a karrierben, akár az üzleti életben, akár a hobbijában vagy a sportban, bármiben, annak ott volt a háttérben egy nő támogatása, egy nő biztatása, egy nő odaadása, szeretete és a többi.

Nos, ilyenre nem tudok példát mondani az életből. Egy sikertelen férfihez nem dörgölőznek a nők, hogy na majd ők motiválják aztán hátha sikeres lesz valaha...

Ezt a mondást ti hogyan értelmezitek, mit akar eredetileg jelenteni? Fontos szempont, hogy azután lett sikeres a férfi miután ott van mellette a nő vagy az előtt?

2018. jan. 29. 15:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

51%

Én introvertált vagyok, és senki nem bántott még ezért.... nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz?

Stephen Hawkingot is támogatta a felesége, mikor diagnosztizálták nála a betegségét, és akkor még nem volt világhírű lángelme...

Várom a gyűlölködők okfejtéseit, hogy mellette miért volt ott a hölgy, ha se nem volt sikeres, se nem volt alfahím, se kigyúrt, semmi, sőt, egy kezdődő rokkantsággal evickélt az életben. Mégis volt valakije. Hogy lehetséges? :D

2018. jan. 30. 10:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is introvertált vagyok. Ez abban mutatkozik meg a legmarkánsabban, hogy sosem vágytam egy extrovertált szerepére és sosem bántam, hogy engem nem zsonganak úgy körbe. Ugyanis ez az introverzió lényege: az adott személy nem szereti a nyüzsgést, a nagy társasági életet, sem azt, ha mindenki rá figyel. Az introvertált el van maga és jobban szeret egyedül, esetleg 1-2 emberrel lenni.

Te nem introvertált vagy, csak egy komplexusos extravertált, aki vergődik, mint a harcsa, mikor kifogják.

2018. jan. 30. 10:44
 23/25 anonim ***** válasza:
17%

10:39, nagyszerű, nagyszerű. Már csak egy olyan jelentéktelen, kukacoskodó kérdésem volna, hogy Stephen Hawking feleségének mekkora szerepe volt abban, hogy a férfi világhírű lett, és már meg is győztél.

Nagyon erőlteted ezt az ok-okozati összefüggést, ami nincs...

2018. jan. 30. 14:05
 24/25 anonim ***** válasza:
16%

Te figyuka, most két totálisan össze nem egyeztethető fogalmat akarsz valahogy mégis egy tető alá erőszakolni. Kb. mintha az almát hasonlítanád a rinocéroszhoz. A létfenntartás és a karrier az két külön dolog, akkor is, ha nem esik jól ezt neked belátni.

Mivel magatehetetlen, nyilván szüksége van valakire, aki a mindennapi igényeit kielégíti, ami a létfenntartáshoz szükséges. A bibi ott van, hogy ez NEM feltétlen barátnő vagy házastárs vagy feleség, vagy nevezd aminek akarod kell hogy legyen. Ha hiszed, ha nem, ugyanezt a feladatot egy családtag is meg tudná oldani - sőt, talán még jobban is. Én mindenesetre ezerszer jobban megbízok egy családtagban, ha a helyében lennék, és valakitől a mindennapi életvitelem jobbítását, bátorítást és lelki támogatást várnék. De biztosan csak én vagyok ilyen hülye.

Marie és Pierre Curie-vel már kicsit közelebb jársz. Nem én vagyok karrier-fetisiszta, hanem a kérdés erről szólt, már ha elolvastad ugye. Találtál egy példát. Én meg hoztamn 4 másikat arra, hogy a sikerhez, befutáshoz nem létszükséglet egy nő. Nem azért, vagy attól lesz valaki híres, netán világhírű, mert a párja annyira asszisztált volna a karrierjéhez, tehát az állításom továbbra is megáll.

2018. jan. 30. 15:05
 25/25 anonim ***** válasza:

17-es, kisebbségi falucskában nőttél fel?

"Nem minden nő felszínes, és anyagias, ez igaz. Aki nem ilyen, az már 25 éves korára elkel"

Ott láthattad hogy a nő elkel már 17 éves korában, ebből is látszik hogy ők nem felszínesek, anyagiasak, hanem számodra a tökély meg testesülései. Miért nem ilyen helyen válogatsz? Most pedig nehogy kimenj többet a lakásodból, vigyázz az élet veszélyes, ott vannak a 26 éves és 3 napos lányok, akik esetleg megtetszenének, de hát, selejtesek.... Menekülj.

2019. márc. 31. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!