Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti is észrevettét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti is észrevettétek, hogy a normális férfiaknak nincs önbizalma, az idiótáké meg az egekben szárnyal?

Figyelt kérdés

Manapság mintha előny lenne, ha valaki hülye. Semmi gondjuk, szinte lubickolnak, nem aggódnak semmi miatt. Hihetetlenül magabiztosak, nőjük is mindig van, sőt, gyakran több vasat is tartanak a tűzbe. Egyfelől irigylésre méltó, ahogy élnek, más részről viszont rossz nézni, ahogy fittyet hánynak mindenre, ami normális, bevett és hétköznapi. A receptjük ennek ellenére úgy tűnik, működik.

Ezzel párhuzamosan azok a fiúk, férfiak, akiknek valóban okuk lenne a magabiztosságra, mintha tudatosan vonulnának el a háttérbe. Intelligensek, udvariasak, műveltek, tájékozottak, ismerik az illemet, úriemberek, belső értékek egész tárházát tárják elénk - mégis mintha szégyellnék ezt. Mintha a partvonalról figyelnék a nagyok meccsét. Mondanom sem kell, ez az a típus, amire "papíron" minden nő vágyik, de mégis az első típus a nyerő, akinek viszont nagyon jó a marketingje.

Ti is szembesültetek már ezzel a jelenséggel? Mit gondoltok, van rá esély, hogy ez a dolog egyszer még visszaálljon a normál kerékvágásba? Vagy inkább azzal számoljunk, hogy ez már csak rosszabb lesz? Manapság már szégyellnivaló az, ha normálisak vagyunk?

2018. jan. 28. 20:53
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

"A kisugárzásod pedig olyan, amit hiszel, gondolsz magadról" van anyagcserét, tehát hőt sugárzó ki. Ezek szerint buzeráns vagyok :/

31/f

2018. jan. 28. 23:56
 32/49 anonim ***** válasza:
33%

Azok nem a társkeresést engedik el, hanem a társaságot. Sajnos azt tapasztalom, hogy sokan hajlamosak csak a csajozás miatt társas életet élni, aztán mikor lesz valakijük, egyből elérhetetlenek. A koppanás meg szakításkor jön ugyanúgy.

Közösségbe járni nem azért kell, hogy az ember felszedjen valakit. Mégis sok ilyet ismerek, sajnos.

2018. jan. 29. 00:04
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Na jó. Ökörséget félre téve... Szerintem ott vagytok önbizalom terén eltévedve, hogy annak alapját kiexportáljátok, pedig benne van a szóban ön-bizalom. Nem a barátnőd vagy a párkapcsolatom vagy, hanem te Kiss Béla vagy, aki egy kedves ember, villanyszerelő, akit sok minden érdekel, ezért olvasott/művelt, számádból adódóan jó problémamegoldó vagy, úgy tartod, ami szembe jön, azt megoldod, amit meg nem lehet, azt valószínűleg nem is kell. Ez vagy te. Az, hogy van barátnőd, kocsid, BKV bérlet, adószámod, hajnali merevedés, csak pontosabban határoz meg téged, de nem ad hozzád vagy vesz el belőled. Túl mohók vagyunk néha és csak sokban és kevésbé vagyunk hajlandók gondolkodni olykor. Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy az ön-bizalmadhoz nem elég ön-magad, hanem más visszaigazolását keresed, pedig nem kéne, mert az, hogy itt le tudsz írni rengeteg tapasztalatot (nyilván sok idő termése) azt jelenti, hogy bizony te egy igen is jól funkcionáló kis Béla vagy, nem pedig egy tajgetosz pozitív kis Béla. Ha annyira kell külső megerősítés, legyen az az idő. Állj meg egy percre és nézz hátra. Látod még, hogy honnan indultál vagy beleolvadt már a horizontba? Na ugye. Akkor folytasd tovább és ismerkedj bátran, annak amikor összejön, ugyan úgy örülni fogsz, ha elsőre mint annak, ha századszorra. Ne másokra rázd az öklöd, mert akkor nem ismerkedés, hanem mást csinálsz. Ismerkedéstől lesz barátnőd. Nekem is kellett valamivel több, mint két év, de ha csak a bosszankodással foglalkoztam volna, akkor szerintem én is ráhúzok pár évet. Fog összeszorít, fej emel, vigyorog, tovább megy. Hajrá.

31/f

2018. jan. 29. 00:22
 34/49 anonim ***** válasza:
62%

Mitől lehetne önbizalma egy normális férfinak, ha bármit csinál, csak kosarat kap? Legjobb esetben friendzóna. Kb. mintha lyukból akarnál zoknit varrni.

Aztán megy a hiszti, amikor a bulikirály menőmanó kihajítja a nőjét, miután teherbe ejtette, és jaj jaj szemét férfiak, mi lesz most velem, prümm, prümm, prüüüüüümmmmmmmm....

2018. jan. 29. 02:55
 35/49 anonim ***** válasza:
69%
Ez igaz, én is ezt látom. Egyik kollégám is ilyen nagypofájú, ráadásul kövér, alacsony pasi, de egyfolytában kefél valami nőt. Mondjuk ő kiégett, elhagyta a felesége, nyilván kompenzál. Csak az a különbség, hogy szerintem szétaláznám bármiben, csak én visszafogott, introvertált férfi vagyok és erre szarnak a nők. Pedig volt már néhány kapcsolatom, igaz, azok sem direkt ismerkedésből. Nem vagyok az a kényszeres puncihajcsár, abból nem lesz sikerem, ha odamennék ismeretlen nőkhöz és a seggemet verném a földhöz különböző kamu dumákkal. Nem én lennék, plusz érdekes, a nők 99%-a foglalt, amikor kísérletet teszek ismerkedésre.
2018. jan. 29. 03:46
 36/49 anonim ***** válasza:
60%

Mindenki a magabiztos, csajozni tudó férfit keresi.

Azt, aki tudja, hogy mikor mit kell mondani egy nőnek, hogy beinduljon a kémia.

Sajnos azt felejti el mindenki, hogy a gyakorlat teszi a mestert mondás nagyon is igaz.

Én az elmúlt tíz-egynéhány évet 2db sok-sok éves párkapcsolatban töltöttem.

Elég sok tapasztalatot gyűjtöttem azon a téren, hogy párkapcsolati problémákat hogyan lehet kezelni.

Sajnos a két hosszú kapcsolat mellett a csajozást, a másik felcsípését kevésbé tudtam finomítani, mikor véget ért az utolsó kapcsolatom ott álltam, hogy na akkor most merre.

Vannak haverjaim, akik gyakorlottak csípnek fel 1-1 nőt. Igaz, ők jellemzően nem években, hanem hetekben mérik a kapcsolatokat, ha problémába ütköznek, akkor inkább váltanak, mert az megy nekik, a párkapcsolatosdiban meg nem túl jártasak.

Mikor egy nőtől azt hallom, hogy igen a Béla micsoda férfi, az tud udvarolni, bezzeg a Józsi, csak izgult, hebegett az első randin, stb, akkor mindig ez jut eszembe. Oké, hogy Béla 2 mondattal levarázsolja a bugyit, de vajon hol tett szert erre a gyakorlatra?

Mégis a nők naivan elhiszik, hogy az igazi csajozógép ezt a jótündértől tanulta.

Az átlag férfi meg a végére tényleg feladja, mert második randit sosem ér el, jön egy gyakorlottabb, és viszi a nőt

(Ui: az élet más területein eléggé rendben van az önbizalmam, és a dolgaim is, de a több tucatnyi sikertelen randi után, ezt az udvarias dolgot inkább nem erőltetem, nem hiszem, hogy az az egészséges szemèlyiség, aki mintha mi sem történt volna újra és újra próbálkozik, ez inkább némi mániákus hajlamra utal, csak egy pszichopata hagyja teljesen figyelmen kívül a visszajelzéseket, már pedig a bocs nem, legyünk csak barátok elég erős visszajelzés)

2018. jan. 29. 08:05
 37/49 anonim ***** válasza:
59%

#36: Így van, erre akartam utalni a 27-es hsz.-ban. Ez a "kisugárzás" alapján történő szűrés a nők részéről bár kényelmes, de mint látjuk ma már nem túl hatékony, mivel manipulálható. A példádban említett Béla ezt már jól megtanulta, így könnyedén veri át a nőket, akik persze pár hét alatt rájönnek a csalásra, de addig is együtt vannak vele. Persze a csalódás kiheverése után ismét egy Béla típust választanak, mert "hátha most szerencsém lesz". Közben Józsi, mint potenciális partner eszükbe sem jut, pontosan azért, amit a #11-es írt:

"Ő lesz az a srác, akire minden nő elmondja, hogy "nagyon szerencsés lesz a lány, aki egy napon megkap téged", és hasonlók.

Persze gondolatban azt is hozzáteszik, hogy "az a lány marhára nem én leszek, mert bennem nem bizsergetsz meg semmit"."

2018. jan. 29. 08:47
 38/49 anonim ***** válasza:
83%

Úgy látom ide is megérkeztek a magukat "modern, sikeres, erős nőnek" titulálók, akik bár vitatkozni képtelenek, de jól lepontozzák az összes (vélhetően) férfi hozzászólót, mert mi az, hogy olyat írnak, ami az ő kis világukba nem illik bele. :D

Hölgyeim: nyitottak vagyunk a beszélgetésre, vitára (akár privátban is). Az értékelés gombok, mint ahogy a nevükben is benne van a válasz hasznosságát hivatottak értékelni. Tehát nem "like" és "unlike" gombok. Ha nem értetek egyet 1-1 hozzászólással, cáfoljátok meg, ha lehet érvekkel. Az viszont baromi gyerekes dolog, hogy csak úgy nyomkodjátok a "piros kéz" gombot, mert ezzel pontosan az ellenkezőjét bizonyítjátok be magatokról, mint amit egyébként állíttatok.

2018. jan. 29. 13:23
 39/49 anonim ***** válasza:
3%

Itt vagytok ti, egy torz világlátású, ostoba, szánalmas kupac csődtömeg. Gondoljátok, hogy bárki fog indokolni?

Ez olyan, mintha egy bennszülött kölöknek próbálnád elmagyarázni, hogy miért nem jó vizet önteni a számítógépre, aki szentül hiszi, hogy az a kütyü vízmeghajtásos.

Semmi értelme olyanokkal beszélgetni, akik alapvető dolgokban tévednek. Csak fárasztó és idegölő. Pedig nekem nem fáj az igazság, elhiheted, hogy észreveszem és elfogadom a női nem hibáit, a saját hibáimat is. Különben nem tartanék ott, ahol. A sikertelenség oka az ugyanis általában, hogy az embernek fingja sincs arról, hogy mit csinál, mégis elhiszi, hogy ez jó, a többi, aki szerint meg nem, az biztos hülye, aki meg másképp csinálja és jobban megy neki, vagy ellentmondásos a kis elképzelésecskéjükkel szemben, biztos színész.

Szánalmasak vagytok. Amíg pedig ezt nem veszitek észre, nincs értelme miről beszélgetni.

2018. jan. 29. 13:31
 40/49 anonim ***** válasza:
82%

"Itt vagytok ti, egy torz világlátású, ostoba, szánalmas kupac csődtömeg. Gondoljátok, hogy bárki fog indokolni?"

"Szánalmasak vagytok. Amíg pedig ezt nem veszitek észre, nincs értelme miről beszélgetni."

Ha akarnál, se tudnál semmit indokolni, mert a) ostobább vagy mint hat pár rendőrcsizma, csak trollkodni, köpkölődni jársz fel, ez minden szórakozásod b) tényekkel kicsit nehéz vitatkozni. Lepontozni sajnálatos módon én is tudok, rögvest be is mutatom. Egy-null a javamra.

2018. jan. 29. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!