Észrevettétek, higy a baloldali "aktivisták" szándékosan a tolerancia meg a szolidaritás szavak mögé bujva nem csinálnak mást, csak a normális emberek életét zavarják?
Nem vetted még észre, hogy 5 éve jobboldali kormányunk van?
Azóta drasztikusan nő a munkanélküliség, a lakosság kétharmada egyre rosszabbul él, kritikán aluli az egészségügy és az oktatás színvonala? Egyre többen kényszerülnek külföldre menni, ha normális életet akarnak? Ne Rogán, Lázár és társai jóléte alapján ítélj, hanem nézz szét az országban!
# 3/3 ma 07:36
5 év óta az ellenzéknek nulla beleszólása van bármibe, a fityisz azt csinál amit akar. Hogy a 'csába tudod a tetteiket a baloldalra fogni?
És ezek után csodálkoznak, hogy birkának meg agymosottnak vannak titulálva.
Ez menthetetlen.
# 5/5 Időpont ma 08:24
Persze, pintér sanya is a baloldal meg az EU miatt nem tett rendet kábé 100x annyi hét alatt mint amit kért.
Kedves Kérdező?
Mikor rohan a bal oldal az eu-hoz? Ki kihez? Azt igaz tudod hogy az eu egy gazdasági szövetség, amibe Magyarország is beletartozik?
Mondanál egy példát, hogy te most mire gondoltál?
2: "jobb oldali"... Szerintem ezeknek az idejétmúlt elnevezéseknek semmi értelme nincs. A Fidesz és az MSZP szerintem egy akolba tartozik.
Jobbos kormány alatt én egy valódi jobb, akár szélsőjobboldali (NSDAP) szintű kormányra gondoltam amikor olvastam a kérdést. Ezek a kirakat jobberek ugyanazt csinálják mint a baloldaliak, csak kínosan ügyelve arra, hogy pont az ellenkezőjét csinálják, mint a másik.
Egyébként abban igaza van a kérdezőnek, hogy a liberálisok többsége nem teljesen százas. Jobb esetben is csak a valóságtól teljesen elrugaszkodva élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!