Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti is észrevettét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti is észrevettétek, hogy a normális férfiaknak nincs önbizalma, az idiótáké meg az egekben szárnyal?

Figyelt kérdés

Manapság mintha előny lenne, ha valaki hülye. Semmi gondjuk, szinte lubickolnak, nem aggódnak semmi miatt. Hihetetlenül magabiztosak, nőjük is mindig van, sőt, gyakran több vasat is tartanak a tűzbe. Egyfelől irigylésre méltó, ahogy élnek, más részről viszont rossz nézni, ahogy fittyet hánynak mindenre, ami normális, bevett és hétköznapi. A receptjük ennek ellenére úgy tűnik, működik.

Ezzel párhuzamosan azok a fiúk, férfiak, akiknek valóban okuk lenne a magabiztosságra, mintha tudatosan vonulnának el a háttérbe. Intelligensek, udvariasak, műveltek, tájékozottak, ismerik az illemet, úriemberek, belső értékek egész tárházát tárják elénk - mégis mintha szégyellnék ezt. Mintha a partvonalról figyelnék a nagyok meccsét. Mondanom sem kell, ez az a típus, amire "papíron" minden nő vágyik, de mégis az első típus a nyerő, akinek viszont nagyon jó a marketingje.

Ti is szembesültetek már ezzel a jelenséggel? Mit gondoltok, van rá esély, hogy ez a dolog egyszer még visszaálljon a normál kerékvágásba? Vagy inkább azzal számoljunk, hogy ez már csak rosszabb lesz? Manapság már szégyellnivaló az, ha normálisak vagyunk?

2018. jan. 28. 20:53
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
10%

Tehát ne is ismerkedjen a szolid mert ha nyomul.. vagy neten vergődik akkor elvágta magát.. mert akkor már mégsem szolid..

Így szépen egyik szolid nem sem talál egymásra míg mások élik a "tudatlan" tiszavirág boldogságú életüket tovább..

[link]

2018. jan. 28. 23:00
 22/49 anonim ***** válasza:
64%

Önkritikával rendelkező, érett, intelligens ember nem csinál ilyesmit, az biztos. Az belátja, hogy mennyire nonszensz random nőkre írkálni pl. Nem csak a tahó nagyszájú embereknek van túl sok önbizalma a tehetségéhez képest, hanem azoknak is, akik idegen csajokra nyomulnak meg alanyi jogon várnak csinos nőt... Azok is ugyanúgy el vannak maguktól szállva.

2018. jan. 28. 23:03
 23/49 anonim ***** válasza:
39%
22-es! Miért lenne gáz "random" csajozni? Ezt nem igazán értem.
2018. jan. 28. 23:08
 24/49 anonim ***** válasza:
41%

Nem azzal van a fő baj, hanem az utolsó lakótelepi proli kismiska is topmodell szépségű és megjelenésű nőket hajt. És ír nekik, hogy szió, mizu, hogy telt ma a napod...

Ehhez azért kell önbizalom, hogy valaki ennyire ne lássa a fától az erdőt. Legalábbis nekem még nem normális pasik írtak, hanem olyanok, akik még írni sem tudnak... És utána ha azt mondod, bocsi, de nem, akkor megy a durca.

Azért ehhez is kell önbizalom, hogy valaki elkezdjen is követelőzni.

2018. jan. 28. 23:15
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

@19: egyetértek. Pont így ismertem meg az összes eddigi barátnőm, mindegyikükkel hosszú kapcsolatom volt.

Sajnos ennek az ismerkedési módszernek van egy hátránya. Évek tudnak eltelni két kapcsolat között, mire rátalálok egy olyan gondolkodású nőre, amilyet te is leírsz.

2018. jan. 28. 23:16
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

Itt nagyon össze lettek mosva a dolgok.

Egy normális, intelligens embernek miért ne lehetne önbizalma?

Egy magabiztos ember miért kellene hogy hülye is legyen egyben?

Úgy állítod be, mintha az intelligenciából, kedvességből, illemtudásból az következne, hogy az ilyen ember csak határozatlan lehet.

Aki magabiztos az pedig nagypofájú hülye.

Holott a valóságban ez csak a nőkre mutogatás és irigység.

És hidd el a valóban rendes srácokat szeretik, értékelik és megbecsülik a nők.

2018. jan. 28. 23:33
 27/49 anonim ***** válasza:
58%

#25: Amit leírsz az egy elég nagy hátrány, erre lenne jó megoldást találni.

Számítógépes hasonlattal élve gyakorlatilag az történt, hogy feltörték azt a rendszert, ami alapján a férfiak és a nők párt választanak (kiismerték a működését és ezáltal manipulálhatóvá tették) és most mindenkinek a lelkiismeretére van bízva, hogy ezzel vissza él vagy sem. Jelenleg azok állnak nyerésre, akik ezt megteszik.

2018. jan. 28. 23:33
 28/49 anonim ***** válasza:

Ez igaz, én is a 4. évemet taposom egyedül. De valahogy nem tud zavarni, az élet nem csak férfiakból és nőkből áll. Nem azt mondom, hogy csak élni kell és jön a szerelem, mert a szerelem sajnos ritkán jön. De van, mikor egyszerűen az ember a teperésével meg azzal, hogy nagyon akarja a dolgot, magát teszi nevetségessé. És itt jön képbe az önkritika. Én is tudok ismerkedni, szoktam is. De megvan ennek a maga adekvát helye és módja. Én tiszteletben tartom azt, ha a másik nem mutat érdeklődést vagy jelet arra, hogy ismerkedjünk. Ezzel párhuzamosan pedig kezdek belefáradni, hogy az én akaratom nem tartják tiszteletben, hanem derült égből vagy visszautasítok valakit, vagy elmegyek randizni vele és igazából nincs jó válasz.

2018. jan. 28. 23:42
 29/49 anonim ***** válasza:

@28: én még csak a másodikat. Vagy lehet, hogy a harmadikat? Igazából már nem számolom.

Igen, az élet több, mint párkapcsolat, és elégedett vagyok az életemmel (nem vagyok az a típus, aki mindenre közli, hogy majd akkor fogja csinálni, ha lesz párja, addig meg punnyad egyedül).

Viszont azt vettem észre, hogy akik ennyire elengedik az egész párkeresést, azok egy idő után már bezárkóznak annyira, hogy esélyük esélyük se lesz párt találni.

Néha eltöprengek rajta, hogy elértem e már ezt (remélem, hogy még nem, még nem eresztettem ennyire el)

2018. jan. 28. 23:51
 30/49 anonim ***** válasza:
48%
Aztán a legtöbb nő összejön egy idiótával...
2018. jan. 28. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!