Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem járnának sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem járnának sokan bolti eladóval?

Figyelt kérdés

Ha intelligens és szereti a munkáját, nem azért csinálja, mert máhová nem volt jó.

Mi az oka, hogy sokan még így se?

Ismerek olyan párt, ahol a srác inkább azt az elvet vallja, legyen a párja otthon, eltartja, minthogy árut pakoljon vagy kasszázzon, az milyen megalázó már (a lány nem rendelkezik szakmával vagy érettségivel)

2018. jan. 28. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Azért valljuk be, a bolti eladók többsége nem azért lesz eladó, mert annyira szeretne a munkáját...
2018. jan. 28. 11:40
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Jók ezek a kérdések. Az a tipikus provokatív fajta.

Tessék akkor egy vélemény "csak"egy bolti eladótól.

Ha egy nő azért utasítana el mert bolti alkalmazott vagyok azt nem tudom hogyan kezelném, de semmiképpen nem kudarcként.

Vannak akik úgy gondolják, hogy egy magasabb beosztásban dolgozni annyit tesz, hogy különbek más emberektől.

Messzire elkerülöm azokat az embereket akik anyagi helyzet alapján lenéznek másokat.

Az ilyen embereket csak a külsőségek érdeklik és az, hogy ezt másoknak a tudtára adják.

Vannak akik így keresnek párt is és találnak is, ez az ő dolguk, nem érdekel.

Bolti eladónak lenni nem egyenlő azzal, hogy buta és műveletlen ember.

2018. jan. 28. 11:48
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
De itt most a bolti eladó az ilyen kis közértet jelent? Mert bolti eladó az is, aki ruhaboltban, drogériában, elektronikai szaküzletben, ékszerboltban dolgozik.
2018. jan. 28. 11:55
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Az Aldiban egy kasszás jobban keres, mind vidéken a mérnökök.
2018. jan. 28. 11:57
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

"De itt most a bolti eladó az ilyen kis közértet jelent? Mert bolti eladó az is, aki ruhaboltban, drogériában, elektronikai szaküzletben, ékszerboltban dolgozik."

Már ebből is lehet presztízs kérdést csinálni? Mitől jobb egy ruházati boltban az eladó, mint a közértes?

2018. jan. 28. 11:59
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Remélem hamarosan jön egy agresszív idegen faj és leigázza ezt a bolygót !
2018. jan. 28. 12:01
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk ezt én sem értem,hogy mi különbség van egy kis közértes eladó között és mondjuk egy euronics-os eladó között? Ez is az is eladó,de mint írtam nekem ez nem számít.
2018. jan. 28. 12:03
 18/22 anonim ***** válasza:
55%

Nekem semmi különbség. Csak mindig mikor látom, hogy bolti eladó, mindenki a szalámival jön. Pedig egy plázában mindenki bolti eladó és lehet, hogy kapcsolódó végzettsége van.

Csak szeretem tudni, miről beszélünk, ezért kérdeztem.

2018. jan. 28. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Én járnék, ha értelmes, olvasott, tájékozott, kedves, szeretetreméltó nő. Számomra nem a munkája határoz meg egy embert.
2018. jan. 28. 13:02
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Mert magukat különbbnek tartják. Nekem mondjuk volt már bolti eladó párom, semmivel se volt lemaradva a diplomásokhoz képest.
2018. jan. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!