Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem járnának sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem járnának sokan bolti eladóval?

Figyelt kérdés

Ha intelligens és szereti a munkáját, nem azért csinálja, mert máhová nem volt jó.

Mi az oka, hogy sokan még így se?

Ismerek olyan párt, ahol a srác inkább azt az elvet vallja, legyen a párja otthon, eltartja, minthogy árut pakoljon vagy kasszázzon, az milyen megalázó már (a lány nem rendelkezik szakmával vagy érettségivel)

2018. jan. 28. 11:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Hát igen, ez is az, amihez fel kell nőni.
2018. jan. 28. 11:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
És ha a bolti eladó kereskedelmi főiskolára jár két szalámi szeletelés közepette, akkor járnál vele ?!
2018. jan. 28. 11:13
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Volt egy ilyen kérdés nemrég, szerintem keresd vissza. Ott igencsak ízekre lett boncolgatva ez a téma.
2018. jan. 28. 11:15
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Mivel, lakosság arányaiban, azért nincs rengeteg bolti eladó, így nem is tudnának sokan bolti eladóval járni.

Ahová járok boltokban és kicsit ismerem az eladókat, mindnek van párja.

2018. jan. 28. 11:15
 5/22 anonim ***** válasza:
42%
Mert nincs diplomája...
2018. jan. 28. 11:19
 6/22 anonim ***** válasza:
34%
Ennyire fontos a diploma ?
2018. jan. 28. 11:20
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
ne aggódj, találsz mind a 10 ujjadra..3-at is
2018. jan. 28. 11:22
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem a munkája vagy iskolázottsága alapján ítéltem meg a lányokat. Jártam diplomás lánnyal, nála beképzeltebbet alig ha láttam. Ha jól érzem magam vele, lehet akár mi a szakmája, csak tartsa el magát és szeresse amit csinál. 28/f
2018. jan. 28. 11:25
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Sok nő sem járna bolti eladó férfivel. Mindenki úgy választ, ahogy akar. Éérettségivel nem nagyon válogathat senki.
2018. jan. 28. 11:38
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
Én járnék,még takarítóval is, csak valamennyire legyen művelt, a műveltség pedig nem végzettségtől függ, még egy kukás is kinyithat egy könyvet ha akar.
2018. jan. 28. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!