Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
A neten még ilyennel nem talalkoztam.
36N
22/31 anonim válasza:
Igen, léteznek, bár ritka jelenség.
Ami egy korábbi válaszoló felvetését illeti, én nem hiszek a horoszkópban, de elmondanám, hogy két rákot ismerek, az egyik iszik és hozzá sem nyúl a feleségéhez, a másik meg zsinórban csalja boldog boldogtalannal. Ennyi a személyes tapasztalatom a rákokról.
23/31 anonim válasza:
Minden férfi ismerősöm hűséges, nagyjuk nagyon érzelmes.
24/31 Mickbro válasza:
Naná, én is ilyen vagyok. Nem is kellek senkinek.
25/31 anonim válasza:
Inkább fordítva kéne kérdezni. Nagyon ritkán találkozok érzelmes nővel.
26/31 danó attila válasza:
igen léteznek.én is az vagyok.valahol mindenki az csak próbálják leplezni.na azok a legszarabb alakok!
27/31 SubriJózsi válasza:
Én érzelmes vagyok. Érzem például ha éhes vagyok :)
28/31 anonim válasza:
Léteznek. Azért nem találod őket, mert az is számít neked, hogy legyen önbizalma, olyan pedig tényleg nagyon kevés van, amelyik rendes és önbizalma is van. Ha nem érdekelne, hogy van-e önbizalmuk, akkor viszonylag sok rendes fiút észrevennél.
29/31 A kérdező kommentje:
28-as nem is írtam önbizalomról...
2018. febr. 7. 19:27
30/31 anonim válasza:
igen léteznek, őket rakjátok a friendzónába aztán nyígtok hogy jajj nincs normális pasi, ezt már ismerjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!