Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek, de szép lassan eltűnnek, mert nem becsülik meg őket. Ezt a véleményt már férfiaktól ÉS nőktől is egyaránt hallottam.
#6: Fejleszd az emberismereted.
Öndícséret büdös. :)
Gondolom nem társkeresési céllal íródott ki a kérdés
17: "Ilyen voltam,az az érzelmes,de rájöttem,hogy semmi értelme,tesznek rá a nők,ha nincs vonzó külsőm."
Ha ilyen racionálisan tudtál arról dönteni, hogy nem leszel érzelmes, akkor (nem megbántásként) de sosem voltál igazán érzelmes, lehet az is csak egy felvett viselkedés esetleg megfelelés volt? :)
Ugyan én is gondolkoztam/agyaltam már azon, hogy mi lenne, ha nem lennék ennyire érzelmes (soxor ezzel vissza is élnek érzelmi fronton), de sosem tudnék megváltozni >elhatározásból<. Van egy régi gyerekkori barátom, na ő az aki ilyen hideg racionális/kimért logika szerint gondolkozik (a társasága viszont remek, mert egy kreatív, vicces valaki, közös érdeklődési körök stb.), érzelmesség nagyon távol áll tőle, a hányinger kerülgetne (már bocsánat), ha úgy gondolkoznék az érzelmekről, mint ő :D
(soxor zrikál is meg engem emiatt, de csak nevetek)
kérdésre a válaszom: igen, tuti! :)
F39
#jöhetalepontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!