Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan szentimentalista, fellegekbe járó, nagyon érzelmes lányok, fiúk?
Olyan aki beleszeret úgy másikba, hogy nem is látja a másikat?
Már bocsánat de sokan inkább megnézi a portékát mielőtt döntést hoznak. (A sok átverés bizalmatlanságot szül)
Hogy vannak-e még hülyék? Hát persze, számtalan.
A film nem az élet. A szexkapcsolatok sem úgy érnek véget, mint a friends with benefitsben.
Hát én úgy érzem, hogy ilyen vagyok. Van is miatta sok bajom. Sokan hü lyének néznek miatta, de nem baj. Olyan jó egy kicsit álmodozni, elképzelni valami szépet, várni a hercegre a fehér lovon, de minden nap csak egy Forddal jön.
De legalább jön.
Óóó.. nem gondoltam, hogy egyszer felteszi valaki ezt a kérdést. Azt hittem csak én vagyok ilyen "hülye".
Hát én fiú vagyok, és szerintem ilyen. Bár még nem láttam azt a filmet, de most akkor meg fogom nézni :)
Ilyen vagyok, szerelmes voltam, de csak megaláztak és leszarták az érzéseim, kinevettek, alaposan elbántak velem és kitalálták, hogy nincs személyiségem és belémverték, hogy nem éri meg szeretni, mert aki szeret annak automatikus következménye, hogy rábaszik. Életemet szerettem volna vele leélni, de már nem találok olyat aki mellett meg tudnék maradni úgyhogy egyedül maradok.
21/N
Nem fogysz egyedül maradni #7-es, 21N :)
Sajnálom, hogy így alakult de hidd el, van még remény ;)
23 éves fiú vagyok és mindig is ilyen voltam.
Én nagyon örülnék egy olyan lánynak mint te. Eleinte én is azt hittem, hogy emiatt majd egyedül maradok, de 21 évesen ezt azért még ne jelentsd ki. Majd még alakulnak a dolgok, meglátod ;)
Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!