Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a mai férfiakra a magabiztosság az élet legtöbb területén?
Ezt nem lehet így általánosságban kijelenteni.
Egyéntől függ minden.
Nem értem, miért rugőzunk azon, ki a mai férfi. Az ember állandóan változik, ha bevallja, ha sem, ha tud róla, hanem. Ebben a változásban benne vannak a minket érintő környezeti (technikai,szociális, kulturális stb.) változások is, magyarul, haladunk a korral. És ez alól senki sem kivétel. Szóval, a mai férfi az, aki ma itt van: a 18 éves srác, vagy 65 éves Béla bá.
Szóval, marad a feltett kérdés, ne köntörfalazzatok. ;)
Szerintem alapvetően az emberekre nem jellemző. Én úgy gondolom, egészséges önbizalmam van. Nem hencegek soha, nem vagyok magamtól elszállva, de ki merem mondani, hogy valamiben jónak érzem magam, vagy elégedett vagyok azzal, amit elértem. Sokaknak ez, amilyen én vagyok, már önteltség. A mi kultúránkba nagyon beleivódott, hogy szerénynek kell lennünk... Ez pedig elcsúszott egy olyan irányba, ami számomra visszataszító. Már ha megdicséred egy ember frizuráját, azzal jön, hogy jah, áh, ez tök olcsó volt, meg nem nagy kunszt... Én meg rá merem vágni, hogy köszönöm, nekem is nagyon tetszik. És bizony van, aki vágja a pofákat erre is. Sajnos.
Pedig önbizalom nélkül nincs előremenetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!