Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerhetném meg?

Figyelt kérdés
Van a városban egy szőke szemüveges lány,nem tudom hogy ide valósi-e vagy csak a suli miatt van a városban.Nagyon helyes,sajnos nem tudom behatárolni hogy mennyi idős lehet,de mivel középsulis 15-18 év között lehet valahol.A volt sulim facebook oldalán láttam először,aztán tegnap nappal a barátommal autóztunk a belvárosba akkor láttam ezt a lányt a barátnőjével sétálni.Probáltam kutakodni utána hátha megtalálom a facen,de mivel a suliba már senki olyan nem jár akit ismerek személyesen a fiatalabbak közül így esélytelen megtalálni.
2018. jan. 26. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Perverz állat. :'(
2018. jan. 26. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebbe nem értem mi perverz van,ha tetszik egy lány,és szeretném megismerni.Kutakodni meg szerintem nem hülyeség azért jobb valahogy megtudni hogy egyáltalán helybéli-e meg szingli-e meg alapból hogy mennyi idős.
2018. jan. 26. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ne fussál már ennyire senki után, ez annyira szánalmas. :D
2018. jan. 26. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem futtok senki után.
2018. jan. 26. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!