Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetném meg?

Figyelt kérdés

Néhány hete tetszik egy férfi. Tudom a nevet es Facebookon is megtaláltam. Egyszer szemeztunk, de csak pár másodpercig. Hogyan ismerhetném meg? Kis városban élünk, de nem latom gyakran es nem tudom hova szokott járni.. Mit tegyek? Nő létemre írni biztosan nem fogok neki, nem az én stílusom. Művelt , komolyabb ember vagyok egyébként, nem szokott velem ilyesmi előfordulni és nem egyik nap ez tetszik, 'másik nap az. Kokoly válaszokra lennék kiváncsi! Köszönöm előre is!

28/N

2016. dec. 7. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

"Nő létemre írni biztosan nem fogok neki, nem az én stílusom."

Hát, akkor így jártál :D és akkor egyben az egyenlőség témát is kipipáltad :D

2016. dec. 7. 18:56
 2/6 valaki34 ***** válasza:
Lehet,hogy komoly kapcsolatban van !
2016. dec. 7. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú, akár még én is lehetek az a férfi. :D

Jelöld be facen akkor, és majd ő kezdeményez úgyis. Ha meg nem, akkor veszed a fáradtságot, és írsz neki te, attól talán még nem törik le a körmöcskéd és a büszkeséged. Ha mégis, akkor így jártál, és végignézed, ahogy más nő elhalássza majd előled.

30F

2016. dec. 7. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek, jelöld ismerősnek. Ha szeretne Veled megismerkedni úgyis Rád ír!

Vagy keress valaki közös ismerőst aki bemutatna neki.

De persze gondolom azt tudod - kisvárosban élőként-,hogy van-e párkapcsolata?

2016. dec. 7. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy nincs neki :)
2016. dec. 7. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha érdekel, akkor nem nagy áldozat ráírni. Később meg bánhatod, ha másé lesz. Nem vesztes semmit, csak egy picit a büszkeségedből. Lehet, hogy megérné....
2016. dec. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!