Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este egy nagyon kellemes kisugárzású hölgy szolgált ki a tescoban. Hogy ismerhetném meg, ha legközelebb találkoznék vele ott?
Sziasztok! :)
Tegnap vettem egy üveg innivalót (nem szeszest), meg valami csokit, hogy picit feljavítsam a hangulatomat. Ahogy mentem a kasszákhoz, az ő sora volt csak üres.
Aztán ahogy oda léptem valami "megütött" belül, pillanatok alatt jó hangulatom lett, annyira kellemes kisugárzása volt. Hirtelen nagyon zavarba jött, mosolygott. Éreztem, hogy kölcsönös. Zavarában még a visszajárót is véletlenül összegyűrte :D:D Bocsánatot kért, zavartan, mosolyogva, nagyon bejött. :)
Legközelebb mivel szólíthatnám meg? :)
Ha neki is bejöttél majdnem mindegy, hogy mit mondasz.
Kérdezd meg, hogy nagy volt-e aznap a forgalom, vagy említsd meg, hogy fluxuskondenzátort vettél volna az időgépedhez, de nem találtál, szerinte van-e, vagy nem is tartanak?
Az utolsó hsz nagyon állat!!! :D :D
Totál jó válasz! Nagyon köszönöm! :)) :D
#4 válasza szerintem is nagyon jó.
És szerintem se húzd az időt, mert elviszi más.
De van egy ötletem nekem is. Írd fel egy "cetlire" a számodat, és/vagy féjbúúúkprofilodat. Ha ismerősnek jelöl, akkor nyertél.
De az még jobb, ha megkéred, hogy írja fel a számát a blokkra. Vagy megkérdezed, hogy mikor végez, és hogy elé mehetsz-e?
A lényeg, hogy ne t....etlenkedj, ha nem cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!