Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye olyan harmincas férfit találni, aki nem akar gyereket? Sok ilyen férfi akad? 32/N
5: Biztosan sokan gondolkoznak így, de ezzel úgy vagyok, mint a részeges/asszonyverő apámmal. NEM különösebben kedvelem a piát (csak ritkán és akkor is módjával) és soha nem emeltem kezet még nőre, mert féreg dolog egy gyengébbet megütni (meg amúgy is). Nos 2 lánytestvérrel meg a gyakorlatilag egyedülálló anyával (második férje elhagyott minket) felnőve és ezt látva biztos, hogy sok mindenben próbálnám tehermentesíteni a páromat, ha lenne gyerekem. :) Exemmel szerettem volna, már ott tartottunk, hogy vállalás, esetleg...
Kérdésre válasz: Szerintem is lesz tuti én is 4-5 évvel ezelőttig: nem szerettem volna, már egy ideje viszont nem zárkóznék el tőle :)
39F
Én inkább billegő állásponton vagyok. Így egyedülállóként úgy gondolom, hogy inkább nem akarok gyereket, de kategorikusan nem tudom kijelenteni, hogy nem, mert simán összejöhetek még olyan nővel, akivel érezhetem úgy, hogy mégis szeretnék családot alapítani.
De szerintem 30 fölött több olyan férfi van, aki nem akar családot, mint nő.
Abszolút nem akarok gyereket, ezt már tudtam a húszas éveim közepén is. Aztán kiderült, biológiailag sem lehet. :D
Még az orvos is meglepődött a reakciómon :)
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!