Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy a "jelentős férfi túlkínálat" miatt elszálltak maguktól a nők/lányok vagy ez csak egy őrült sztereotópia amit a sikertelen férfiak tömege skandál főleg ezen az anonim fórumon?
Ez nem igaz. A férfitöbblet sem igaz. Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy pont, hogy elém lettek felsorakoztatva férfi által olyan kívánalmak, amik lehet, hogy nem lettek volna eget rengetőek, de én ezeket majdnem mind teljesítettem, ő meg egyetlen egyet, tisztába volt MAJDNEM a vágyaival, de még semmit nem tett az érdekükben. Az ég világon semmit, csak tervben volt, hogy majd elkezd tenni valamit az álmaiért.
Én kettő kitételt írtam a kérdésére, hogy mit várok el egy férfitól, ő meg huszonkettőt, amiből ő egyet sem teljesített még, de én huszat igen.
Nem tetszett. Már maga a kezdeményezés sem tetszett, hogy sorolgassunk fel ilyesmiket. Találkozni kell, és tapasztalni a másik hatását ránk, és ha az jó, akkor nem kellenek a listák!
10-es:
Ami nem megy nem kell erőltetni, én is feladtam már, mert sajnálom rá a pénzt, időt és energiát. :)
Meg sokkal jobb is egyedül, a magam ura vagyok. :) 38/F
Abszolút többségben a nők vannak, mivel ők tovább élnek. A "kelendő" 18-25-ös korosztályban szerintem enyhe fiútöbblet van, de nem is ez számít, hanem az, hogy erre a korosztályra 40-es férfiak is hajtanak.
A másik, amit senki nem mond ki: a férfiak egyszerűen jobban mennek a nők után. Nagyobb a nemi vágyuk. Jobban hajtja őket a vérük. Nem annyira arról van szó, hogy férfi túlkínálat lenne, hanem arról, hogy túlkereslet van a nőkre. Van egy halmaz (18-25 év közötti, normális, jól néz ki) és mindenkinek az kell. Eközben a nők sokkal jobban megvannak pár nélkül, mint a férfiak. A helyzet iróniája, hogy épp ezért ők válogathatnak jobban.
Szemléltessem máshogy? Van x darab lakás, és x darab lakáskereső. A két szám közel azonos. Mégis mindig lakásszűke lesz. Miért? Mert a lakáskereső mindenképp lakni akar valahol, a lakástulajdonos viszont nagyon megválogatja, hogy kinek adja bérbe, és ha nem talál alkalmas jelöltet, akkor ő végülis elvan bérlő nélkül is. Aki viszont nem talál lakást, az alhat az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!