Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondolkodtatok mar igy vkirol akibe szerelmesek voltatok hogy: ha enyém nem lehet másé se legyen?
Én nem így gondolkozom, de sajnos volt egy ilyen lánnyal közeli tapasztalatom.
21-22 évesek voltunk. A kiszemeltemre hajtott (nagyon látványosan és kínosan), és 3 év után se látta be, hogy nem kell a srácnak.
Nekem is sokszor keresztbe tett (egy helyen tanultunk, közös barátokkal, de más városban laktunk mindhárman), így nem jöttem össze a fiúval, aki végül talált egy falubeli lányt, aki ellen a nem tudott mint tenni az a kis perszóna (pedig még akkor is nyomult).
Bár elégé szíven ütött, hogy a srác mással van, de elfogadtam a döntését, mert megérdemli a boldogságot, még ha nem is az én oldalamon találja meg.
A kis hárpia meg azóta is egyedül van, a saját mérgében fog megfulladni, senkinek nem kell, mert a külsején is látszik, hogy milyen. Soha egy őszinte mosoly nincs az arcán, nem tudja megjátszani magát, hiába próbálja.
Én pedig azóta élem az életem, tovább tudtam lépni, hiszen, hogy a sors nekem mást utat szánt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!