Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti gondolkodtatok mar igy vkirol akibe szerelmesek voltatok hogy: ha enyém nem lehet másé se legyen?

Figyelt kérdés

2018. jan. 24. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem így gondolkozom, de sajnos volt egy ilyen lánnyal közeli tapasztalatom.

21-22 évesek voltunk. A kiszemeltemre hajtott (nagyon látványosan és kínosan), és 3 év után se látta be, hogy nem kell a srácnak.

Nekem is sokszor keresztbe tett (egy helyen tanultunk, közös barátokkal, de más városban laktunk mindhárman), így nem jöttem össze a fiúval, aki végül talált egy falubeli lányt, aki ellen a nem tudott mint tenni az a kis perszóna (pedig még akkor is nyomult).

Bár elégé szíven ütött, hogy a srác mással van, de elfogadtam a döntését, mert megérdemli a boldogságot, még ha nem is az én oldalamon találja meg.

A kis hárpia meg azóta is egyedül van, a saját mérgében fog megfulladni, senkinek nem kell, mert a külsején is látszik, hogy milyen. Soha egy őszinte mosoly nincs az arcán, nem tudja megjátszani magát, hiába próbálja.

Én pedig azóta élem az életem, tovább tudtam lépni, hiszen, hogy a sors nekem mást utat szánt. :)

2018. jan. 24. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, így csak beteg emberek gondolkodnak.
2018. febr. 5. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert NEM A TULAJDONOM és alap hogy figyelembe veszem az érzéseit. "Ha az enyém nem lehet másé sem lesz!" ilyen beteg aberrált gyilkos hozzáállás.
2018. febr. 5. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
+1 minden előttem szólónak. Ha szeretem, az ő boldogsága a fontos. Az csak külön jó, ha velem lesz az. :) Ha mással, az nekem kevésbé jó, de legalább neki az. Ha ezt a gondolatot követtem volna minden alkalommal, amikor egy nő nem engem választott akiért odáig voltam, akkor most legalább 4-5 gyilkosságon lennék túl. De használtam az agyam :) :) Pontosabban nem használtam, mert nem fordult meg ilyen a gondolataimban. :)
2018. febr. 5. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Sok ilyen lökött ember van de a másik oldal sem mindig patyolattiszta. Van hogy direkt provokálja a pár a kikosarazottat ( előtte smátolnak turbékolnak) és mikor hangot ad annak hogy legalább ne előtte akkor ő lesz a negatív aki “nem törődik bele”
2018. febr. 12. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!