Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális az a félelem, hogy férfiként azért nem merek külföldre költözni, mert nem fogok kint találni nőt?
Vágyok ki külföldre, vágyok a jólétre, vágyok a magas bérekre, vágyok a fejlettségre és a kultúrára, vágyok mindenre ami külföld, és beszélek is 2 idegen nyelvet. Az egyetlen félelmem, amit sokan hangoztatnak, hogy bizony külföldön a nők szemében csak egy balkáni vendégmunkás leszek, egy utolsó senki, és ezért nehezebb is lesz barátnőt találni, mint itthon. Még akkor is ha egyébként nem alja munkát mennék végezni, hanem szakemberként, diplomával, multi céghez.
Ha a valós tapasztalatokból indulok ki, akkor viszont ez a félelem alaptalan. Sok ismerősöm él már kint külföldön és ha most csak a férfiakat nézem, akkor azt lehet mondani, hogy aki itthon is sikertelen volt a nőknél világ életében, az kint is az maradt. Viszont aki itthon jó volt a csajoknál, az talált külföldi nőt is, és sokan már vegyes házasságban is élnek egy teljesen külföldi gyökerekkel rendelkező nővel (még csak nem is olyannal, aki szintén bevándorló). Persze olyan is van aki lengyel, litván vagy hasonszőrű kelet-európai bevándorló nővel találtak egymásra.
Mégis a közvéleményben, ha megkérdezem az átlagembert erről, akkor nagy a cinizmus, hogy kint ilyen-meg olyan senki leszek, és magányos. Ezen a félelmemen kívül semmi sem tart itthon. Nem szeretem ezt az országot, a kelet-európai rossz életszínvonalat, nem szeretem az itteni emberek mentalitását és a negatívizmust, presszimizmust, korrupciót meg semmit. Csak ettől az egytől félek.
Nektek mi a tapasztalatotok erről? A félelem megalapozott?
A 7. válaszadónak van igaza. Attól hogy elmész egy gazdagabb országba, nem fogsz automatische különlegesnek meg vonzónak számítani, csak mert külföldi vagy. Legalábbis nyugaton nem.
Persze ha Thaiföldre, Zimbabwébe vagy ilyen helyre mész, akkor lehet. Más kérdés, hogy ennyi pénzzel ami ehhez kellene, már akár itthon is maradhatsz, mert a gazdasági helyzet ugyanolyan szar ezekben az országokban mint nálunk. Bár a Viktátor 2022-re összehozza, hogy még Szomália is jobb hely legyen, mint Magyarország.
Külföldről csajozni akkor érdemes ha baromi jóképű vagy, vagy rendkívül gazdag. Hosszútávon ugyanis nem fogsz tudni megtartani másképp egy külföldi barátnőt.
Amúgymeg abba is igaza van a 7. válaszadónak, hogy hagyni kell a nőket a francba, feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.
A társfüggő ideggyenge kismókusok nyugodtan pontozzanak le engem is, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják ugye, mert az derogál...
Ne azért költözz külföldre, mert ott mások a nők és fú mekkora egzotikumnak fogsz számítani!
Hanem mert több pénzt akarsz keresni, és jobban élni!
Egyetlen nő se ér meg annyit, hogy csak és kizárólag miatta költözz el, és válts munkahelyet meg úgy teljes egészében véve életet!
Arról nem is beszélve, hogyha szegényebb régiókban csajozol, akkor ha nőt találsz, az 99%-ban gazdasági okból fog együtt maradni veled. A legkevésbé se fog szeretni, csak a pénzed kell neki.
Ezért meg hót fölösleges külföldre menni, pénzvadász nőből idehaza is van dögivel.
Magad miatt menj ki elsősorban, a nőket meg felejtsd el, addig örülj, amíg nem vagy párkapcsolatban és a magad ura lehetsz! A kapcsolatok csak bajt hoznak!
Ja és engem is lepontozhatnak a társfüggő nyomoroncok, hátha a piros kezektől majd hirtelen igazuk lesz...ja nem :DDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!