Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen nőről akinek ilyen a bemutatkozó szövege társkeresőn?

Figyelt kérdés
Azt a férfit keresem, aki mellett igazàn nőnek érezhetem magam. Aki ura sajàt életének, és nem unaloműzőnek, sokkal inkàbb a szürke hétköznapok színfoltjànak tekint. Akinek van élete, de képes helyet csinàlni benne nekem is. Férfias, de igényes magàra és a környezetére. Szeret, de nem fojt meg a szeretetével. Romantikus, de nem sablonos. Aki megkaphatna bàrkit, de engem akar.
2018. jan. 23. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt hogy nem partnert keres,hanem valami nyalistát akivel eldumálgat aztán lekoptat.

ez a játszma adja meg neki azt az érzést hogy ő a kívánatos ő a választó.

2018. jan. 23. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Tehát nőnemű de nem érzi nőnek magát a férfi feladata őt magával nőnek éreztetni.

Unalmas életét maga irányítja ergo unalmas mint állat és számára a fény az unalomban ő lenne.

Eljár haverokkal szórakozni de neha vele is lenne.

Sportol és drága goncokben pózol. Fürdik is.

Akkor van velem amikor akarom.

Nem naplementét néz velem hanem kitalál programokat.

A legjobb pasi kell a földön Brad Pitt kiskutyafa..a hozzá képest mert az se kell mindenkinek mellette kogazdag is, de legyen olyan izlesficamos hogy engem akar :)

Nos... Lehet ezt értelmezni de asszem ez a nő alapból kuka.

2018. jan. 23. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Számomra ez semmitmondó és ez alapján nem is írnék rá.

Amit szeretek az az ha magáról ír a nő valamit, mit szeret csinálni, hobbijai, zenei stílusa, sportol e, dohányzik e, ilyesmik. Illetve ha meghatározza kb milyen tulajdonságokkal rendelkező párt keres. Ezek alapján mondjuk ha egyezik az érdeklődési kör, már rá tudok írni.

Általad felvázolt szöveg kb mindenkire illik...

2018. jan. 24. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sok a "de". Mérleg jegyű vagy talán? Sokat mérlegelsz, így soha sem lesz párod.

Ne sablont írj, hanem hogy Te milyen vagy belül, mit szeretnél egy kapcsolatban, mi a cél, tervek a jövőre...

2018. febr. 4. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!