Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tartalmazzon egy bemutatkozó levél egy internetes társkeresőn?
Esetleg amit szívesen megosztanál magadról, hogy felkeltsd a hölgy érdeklődését.
Nem létezik europass for randi sablon, ami mindig, mindenkinek, minden helyzetben megfelelő lenne
Most csak azt tudom írni, ami nálam beválna, ha fenn lennék társkeresőn (azért nem vagyok, mert most foglalt vagyok). Nekem az lenne a legszimpatikusabb, ha vki egyszerűen megírná, hogy szimpatikus volt a bemutatkozásom (esetleg leírna egy példát, hogy miért... pl. "én is nagyon szeretek színházba járni"), és szeretne megismerkedni velem. Meg alap, hogy bemutatkozik, választékosan beszél, jó a helyesírása. Meg hogyha leírom, hogy milyen srácok között keresgélek, akkor legyen annyi büszkeség benne, hogyha nem felel meg neki, akkor nem ír csak azért, hogy bepróbálkozzon. Nekem ilyen téren nincs túl nagy előzetes elváráshalmazom, de fontos lenne, hogy pl. Budapesten lakjon.
Nekem pl. az erőltetett jópofizás, viccelődés nem jönne be.
De megint más lány meg máshogy vélekedik. Biztos van, aki x centi, x centis bicepsz vagy x e Ft fizu alatt nem áll szóba senkivel, annak fejre is állhatsz, ha nem felelsz meg annak, amit elvár...
"Józsi vagyok és ismerkednék.
Vagyon nekem Szép nogy Béjemvém/mercim/Audim min. Havi öccázat' keresek kp ban.
Szép lányok jelentkezését várom."
Kb valahogy így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!