Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, mikor egy férfi talonban tart? Mi az pontosan? Miért csinálják?
utolsó: köszi!
Ez hasznos volt, mert te vagy a talonban tartó.
Lehet lenne nekik más alfahím. Terád mondják ezen az oldalon azt, hogy alfahím vagy.
Ilyen ez, kérem.
Tartalék vagy, néha betalál, néha elhív/felhív, de érezhetően nem vagy az élete része és ha nem akkor és ott vagy, ahol ő akarja, nem foglalkozik veled.
Ezzel egy dolgot lehet csinálni, otthagyni a fszba az ilyen embert akkor is, ha hív.
5os es a 10es egy az egybe megirta.... ezt nem lehet tovabb reszletezni, pontosan az nem veszi eszre ha talonban tartjak aki nem akarja.
En tapasztaltam mindket oldalrol, talonban tartott szerencsere nem igazan voltam, mert megaldott az Elet annyi esszel illetve tapasztalattal hogy gyorsan leszurtem mire is megy ki az Illeto, igy annak tudataban hogy O azt hitte hulyenek nezhet nekem kozben volt valaki mas akivel idokozben elvoltam. Addig meg azert nem kuldtem el a pcsaba, mert a szex viszont nagyon nagyon jo volt, ha kerek perec oszinten megmondja mit is akar, nagyobb tiszteletet kapott volna hogy vegre valaki akinek van toke megmondani mit akar es nem kerulgetni a temat. De nem volt, meg ugye meg hulyenek is nezett mikor a heten mar negyedjere csorgott a mobilom anelkul hogy felvettem volna, küldtem neki egy mosolygos fejet majd tiltas-torles mindenhonnan. :-)
Volt egy csunya kapcsolatom csunya szakitassal, igy sebnyalogataskepp en is elveztem ennek a kapcsolati formanak az elonyeit, vagy inkabb nem kapcsolatnak. Eljarogattam randizgatni beszelgettem veluk mikor kihez volt kedvem ugy talalkoztam veluk. Es ahogy a 10es illeto is irta, en sem hitegettem senkit sem semmivel, ok megis epekedtek valami oknal fogva ertem. Volt hogy konkretan meg is mondtam hogy nem lesz koztunk soha semmi es megis. Ok ezt elvezik!
Azota ennek kezdek veget vetni ugyanis alakuloban van egy korrekt, normalis emberrel valami, akivel nem egymas veret tervezzuk szivni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!