Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a kb.20-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a kb.20-22 éves fiúk? Más is járt már így?

Figyelt kérdés

Ideig, óráig minden rendben van, de egyszer csak kattan egyet az agyuk és rájönnek, hogy mégsem kellek. A mentség mindig az, hogy nem tettem semmit, de nekik ez nem megy, nem akarnak kapcsolatot.Hozzáteszem arra a szintre nem jutottunk el, hogy kiismerjék a negatív tulajdonságaimat is. Hozzáteszem ezek nem csak az én tapasztalataim.

Léteznek még igazi férfiak, akik nem csak "játszmáznak"?

2017. jún. 10. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom várod a megerősítést, hogy "bezzeg a 30 felettiek".

Na itt is van: "bezzeg a 30 felettiek!"

2017. jún. 10. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

1. nem általánosítani kéne, hanem itt az egyénekről van szó

2. lehet, hogy semmi izgit nem találtak benned, ami miatt érdemes lenne melletted maradniuk

3. igen, léteznek még igazi férfiak

4. megfogalmaztad már magadban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező pasit szeretnél?

5. el kéne azon gondolkodni, hogy miért történik meg veled folyton ugyanaz. ez jelent valamit. talán ideje lenni tanulni egy-két dolgot ezzel kapcsolatban

6. foglalkozz önismerettel és akkor ki fog derülni, hogy mi a baj veled

3/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem átfut az agyukon, hogy egy komoly kapcsolat mivel járna(megállapodás, közös jövő, bulizás, haverok hanyagolása, stb.), és visszahőkölnek. Sok mindennek búcsút kéne inteni, ami addig az életük szerves része volt. És persze, hogy ez nehezükre esik... Biztos léteznek igazi férfiak, de te 20-22 éves fiúcskákról írsz. Őket pedig 30 felett kell keresni.
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Egyszerűen időközben találnak jobbat. A lányok is csinálják ezt, hidd el.
2017. jún. 10. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen mindenki mondja, hogy harmincasok között kéne párt keressek, de úgy gondolom tíz év most még rengeteg.
2017. jún. 10. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:

ehhez nem kell kiismerni a negatív tulajdonságaidat.. elég egy mozdulat, mi neked természetes és megszokott, viszont a másikat irritálja.

Bár már rég elmúltam 22, de ez a mozdulat nálam az, hogy a csaj rágyújt a cigire. Egyáltalán nem tudom eltűrni magam mellett a bagós embereket azt meg végképp nem, hogy a bnőm bagózzon.. így gyorsan zárom a csevejt.

2017. jún. 10. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Az indok mégis mindig az, hogy nem én rontottam el, hanem nekik nem megy. Ez mit jelent a pasiknál? :D
2017. jún. 10. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
20-22 évesen dugni kell, akit lehet. Hová komoly kapcsolat?
2017. jún. 10. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a 17-18 évesekkel tapasztaltam ezt. De nem korfüggő, hogy ki mikor ér meg egy kapcsolatra. Legjobb barátnőmmel 22 évesek leszünk hamarosan, én már komolyat szeretnék, megállapodást, egy biztos kapcsolatot, ő neki már másfél éve van, mégse tudja elképzelni, hogy ő legyen az utolsó, ő még szívesebben ismerkedne, flörtölgetne, átélné az első csókokat stb. Ennek az lehet az oka, hogy neki ő az első komoly fiúja, nekem meg már volt 3.
2017. jún. 10. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy valamivel kisebbségi komplexust generálsz náluk. Komolyabb vagy, vagy jómódúbb, vagy korrektebb?

Mondjuk egy 20-22 éves srác/férfi még nem feltétlen érett.

Ha ez lehet az ok, ellensúlyozható jó humorral. Az lelazítja.

2017. jún. 13. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!