Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a kb.20-22 éves fiúk? Más is járt már így?
Ideig, óráig minden rendben van, de egyszer csak kattan egyet az agyuk és rájönnek, hogy mégsem kellek. A mentség mindig az, hogy nem tettem semmit, de nekik ez nem megy, nem akarnak kapcsolatot.Hozzáteszem arra a szintre nem jutottunk el, hogy kiismerjék a negatív tulajdonságaimat is. Hozzáteszem ezek nem csak az én tapasztalataim.
Léteznek még igazi férfiak, akik nem csak "játszmáznak"?
Gondolom várod a megerősítést, hogy "bezzeg a 30 felettiek".
Na itt is van: "bezzeg a 30 felettiek!"
1. nem általánosítani kéne, hanem itt az egyénekről van szó
2. lehet, hogy semmi izgit nem találtak benned, ami miatt érdemes lenne melletted maradniuk
3. igen, léteznek még igazi férfiak
4. megfogalmaztad már magadban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező pasit szeretnél?
5. el kéne azon gondolkodni, hogy miért történik meg veled folyton ugyanaz. ez jelent valamit. talán ideje lenni tanulni egy-két dolgot ezzel kapcsolatban
6. foglalkozz önismerettel és akkor ki fog derülni, hogy mi a baj veled
ehhez nem kell kiismerni a negatív tulajdonságaidat.. elég egy mozdulat, mi neked természetes és megszokott, viszont a másikat irritálja.
Bár már rég elmúltam 22, de ez a mozdulat nálam az, hogy a csaj rágyújt a cigire. Egyáltalán nem tudom eltűrni magam mellett a bagós embereket azt meg végképp nem, hogy a bnőm bagózzon.. így gyorsan zárom a csevejt.
Az is lehet, hogy valamivel kisebbségi komplexust generálsz náluk. Komolyabb vagy, vagy jómódúbb, vagy korrektebb?
Mondjuk egy 20-22 éves srác/férfi még nem feltétlen érett.
Ha ez lehet az ok, ellensúlyozható jó humorral. Az lelazítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!