Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Ugy erzem a fiuk kerulnek
Ugy erzem a fiuk csak atneznek rajtam. Az utobbi idoban sokat fogytam es egesz jo alakom lett. A barataim szerint sose neztem ki ilyen jol. Sokak szerint igazan szep arcom van. Torodok magammal minden nap tornazok es a kulsom is apolt. De egy fiu se mutat erdeklodest irantam. Miert lehet ez?
Mindenki szerint aranyos,kedves vicces lany vagyok. De nem tudom miert kerulnek. Van valami otletetek?
17/L
Mostanában új trend lett hasonló kérdéseket kiírni? Visszakeresem egy mai válaszom.
"Vannak visszahúzódó lány barátaim meg nem visszahúzódók is. Sokan panaszkodnak arra, hogy senki sem veszi észre őket. Ilyenkor általában kapásból mondok pár közös ismerőst, aki próbálkozott, csak épp levegőnek nézték. Jön a sablonválasz: DE AZ MÁÁÁS. Oké, akkor legyen más. Nézzük a netet, ahol szinte minden fiatal lányt betalál évente pár pasi. Őket is, rájuk is jön a sablonválasz: DE ŐK NYOMIK.
Aham. Szóval vannak a mások, meg vannak a nyomik és ők bizony senkik. "
Nem biztos, hogy a külsőddel van a gond, lehet kisugárzás is a dologban. Esetleg egy képet küldhetsz az alkatodról ha szeretnél.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!