Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit csináljak, feküdjek le vele, vagy ne?
Ismerkedek egy sráccal, de van egy olyan érzésem, hogy ő csak szexet akar, ráadásul idősebb is nálam 7 évvel, meg ahogy rám tud nézni... látszik rajta, hogy az jár a fejében. De az a gond, hogy megőrülök érte, én is annyira kívánom, pedig tudom, hogy jobb lenne őt elkerülni. Ha meg azt teszem, csak rá tudok gondolni.
Ilyen helyzetben mi a megoldás?
20/L
Ha nem gond hogy kihasznál: feküdj le vele.
Ha kicsit is fontos az önbecsülésed, akkor ne feküdj le vele.
Így is úgyis megteszed, akkor minek kérdezed? Pozitív megerősítést vársz, hogy "áá, egyáltalán nem kurväs", vagy mi értelme van egy olyan dolog kimenetelésről dönteni, amit te már előre eldöntöttél magadban?
Alapfokú pszichológia az egész, vonzódsz hozzá testileg, természetesen megdugatod magad, utána meg jön a lelkiismeret furdalás, hogy "jaj, miért tettem meg...", vagy éppenséggel azon fogsz picsogni, hogy mennyire kihasznált, holott te magad vetetted oda a tested neki. Amúgy meséld már el hogy lehet valaki arcáról leolvasni, hogy mi jár a fejében? A póker nagyágyúknak és évekbe telik a legalapabb reakciókat leolvasni mások arcáról, vagy te lennél az esőember, hogy képes vagy ilyenekre? Lényeg a lényeg, úgyis megfarkaltatod magad, de kérlek utána ne gyere ide krokodilkönnyekkel a szemed sarkában azzal, hogy "miért ilyen szexéhes az összes férfi?", mert kreténekből már van itt elég (velem az élen), nem hiányzik még több.
Te akarod, ő akarja
Utánna pedig kiderül lesz-e folytatás
Add meg a mailcímét és idehívjuk, hogy válaszolja már meg ezt a kérdést neked.
Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!