Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit csináljak, feküdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit csináljak, feküdjek le vele, vagy ne?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal, de van egy olyan érzésem, hogy ő csak szexet akar, ráadásul idősebb is nálam 7 évvel, meg ahogy rám tud nézni... látszik rajta, hogy az jár a fejében. De az a gond, hogy megőrülök érte, én is annyira kívánom, pedig tudom, hogy jobb lenne őt elkerülni. Ha meg azt teszem, csak rá tudok gondolni.

Ilyen helyzetben mi a megoldás?

20/L

2015. aug. 20. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mások döntsék el, hogy szexelj vagy sem? Elég gyerekes vagy.
2015. aug. 20. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha nem gond hogy kihasznál: feküdj le vele.

Ha kicsit is fontos az önbecsülésed, akkor ne feküdj le vele.

2015. aug. 20. 14:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosan, csak szexet akar-e, sokszor úgy érzem, hogy többet szeretne.
2015. aug. 20. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele.
2015. aug. 20. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod magadról, hogy fél évig depressziós leszel ha egy éjszaka után otthagy akkor ne. Ha tudod magadról, hogy ilyen esetben max egy hét múlva már eszedbe se fog jutni, akkor annyit megér.
2015. aug. 20. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Így is úgyis megteszed, akkor minek kérdezed? Pozitív megerősítést vársz, hogy "áá, egyáltalán nem kurväs", vagy mi értelme van egy olyan dolog kimenetelésről dönteni, amit te már előre eldöntöttél magadban?

Alapfokú pszichológia az egész, vonzódsz hozzá testileg, természetesen megdugatod magad, utána meg jön a lelkiismeret furdalás, hogy "jaj, miért tettem meg...", vagy éppenséggel azon fogsz picsogni, hogy mennyire kihasznált, holott te magad vetetted oda a tested neki. Amúgy meséld már el hogy lehet valaki arcáról leolvasni, hogy mi jár a fejében? A póker nagyágyúknak és évekbe telik a legalapabb reakciókat leolvasni mások arcáról, vagy te lennél az esőember, hogy képes vagy ilyenekre? Lényeg a lényeg, úgyis megfarkaltatod magad, de kérlek utána ne gyere ide krokodilkönnyekkel a szemed sarkában azzal, hogy "miért ilyen szexéhes az összes férfi?", mert kreténekből már van itt elég (velem az élen), nem hiányzik még több.

2015. aug. 20. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Itt ki a felnőtt? Hol a párkapcsolat?
2015. aug. 20. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Még nem járunk, írtam is, hogy csak ismerkedünk. A pasi már 27.
2015. aug. 20. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Te akarod, ő akarja

Utánna pedig kiderül lesz-e folytatás

2015. aug. 20. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Add meg a mailcímét és idehívjuk, hogy válaszolja már meg ezt a kérdést neked.

Hmm?

2015. aug. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!