Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak! Mi miatt van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mi miatt van ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác /nem szingli, azért is fura/, akivel a következőt csinálja: Felkeres, olyasmiket mond, amikből az jön le, hogy érzelmeket táplál irántam, kiönti a szívét és utána 'felszívódik'. De ez nem az első eset. Tudom, hogy a kapcsolata ramaty, mert mondta, illetve látszik, boldogtalan, ideges... De mi értelme van ezt csinálni?

Szint vall, de nem történik semmi. Olyan ez nála, mint egy áttörés, ami füstbe megy... Belekezd, de nem fejezi be, igaz tervben van, hogy letisztázzuk.

Mi értelme van az ilyesminek?

2015. aug. 20. 12:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Én 21l, ő 20f.
2015. aug. 20. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Tuningolja az önbizalmát hogy neked tetszik de nem akar tőled semmit.
2015. aug. 20. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:
* aki a következőt
2015. aug. 20. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

- Minek kellene történnie? Elhív valahová? Nem lehet, hogy zavarban van, és nem tudja mit lépjen?

- Te hogy éreznéd magad, ha kiderülne, hogy te egy harmadik fél vagy, és tartani kéne a jelenlegi barátnő bosszújától? El tudnád ezt hordozni?

Nem provokálni akarlak, csak többet lehetne így látni a helyzetből... :)

2015. aug. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!