Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket utasított már vissza csak azért egy lány, mert éppen volt akkor barátnőtök?
Igen. Ha alapból ha erkölcsös a csaj, vissza fog utasítani, mert nem akarja, hogy k*rvának nevezzék. A nők rémálma, hogy rájuk aggasztják ezt a negatív jelzőt.
Viszont a tagadhatatlan hogyha látják, hogy egy pasi több nő társaságában van, vonzóbbnak fogják találni. Ehhez tehát nem kell barátnő, elég ha csak mindig csajokkal látnak.
@17:37
Bocs, de azért ne beszélj már általánosságban. Egy nő tud meglepetést okozni, ha lelkileg sérült. Múltkor ismertem egy nőt, aki tudta, hogy van barátnőm, és simán kikezdett velem, mert olyan állapotban volt.
A másik részt meg egyáltalán nem zavarja, ha egy fickónak van valakije.
Akik kapásból visszautasítják azokat a pasikat, akiknek van csaja, azok nem mások, mint az erkölcsös nők. (pl akik vallásosak). De nem minden nő erkölcsös, ezért feleslegesen beszélsz a női nem nevébem.
ki beszélt a női nem nevében?
azt írtam hogy ÉN visszautasítanám aztán meg azt hogy 'mi' = első és második válaszoló, mivel nekünk írt a kérdező. szövegértelmezés?
nem vagyok vallásos, a r.banc jelző sem érdekelne, nem ezért utasítanám vissza ezeket :) egyszerűen gyomorforgató undorító dolognak tartom a megcsalást, és még ilyen szinten se akarok részese lenni. inkább te beszélsz mások nevében, de mindegy.
"azt írtam hogy ÉN visszautasítanám aztán meg azt hogy 'mi' = első és második válaszoló, mivel nekünk írt a kérdező. szövegértelmezés?"
-->Nem írtam a szövegben, hogy a "mi" szóma az első kettő válaszolóra vonatkozik. Így teljesen jogos volt a félreértés. Te kis szende szűz :-) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!