Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Titeket utasíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket utasított már vissza csak azért egy lány, mert éppen volt akkor barátnőtök?

Figyelt kérdés
Tény, hogy a nők jobban vonzódnak az olyan férfiakhoz, akikről tudják, hogy más nőknek is kellenek. Érdemes lenne bekamuzni, hogy van barátnőm, esetleg egy havercsajt megkérni, hogy játssza el?
2015. júl. 12. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

Hát messze áll tőlem a vallás, de bármelyik vonzó férfi elvesztené a vonzerejét számomra, ha látnám, hogy képes a kényelmes kapcsolatból kikacsintgatni. Nem erkölcs kérdése, hanem a férfiról kialakított képet befolyásolja. Egy magabiztos, önálló férfi lezárja azt, ami nem működik, ha pedig nem ezt teszi, akkor kapcsolatfüggő és/vagy gerinctelen, nem vonzó számomra.

Természetesen a nőknek is megvan az a rétege, akik 1. mentális betegek 2. folytonos hódításokkal próbálják szinten tartani az egójukat 3. elkötelezettségi problémák miatt direkt foglaltakkal kavarnak. Ritka azonban, hogy párkapcsolatban élő férfit komolyan venne egy egészséges mentalitású, hosszú távú kapcsolatban gondolkodó nő. Ha csak szex kell, arra viszont a sérült réteg is megfelel..

2015. júl. 12. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes, én az elmúlt 26 év alatt sokat csajoztam, meg csinálom ma is, de elég ritkán hallottam, hogy ilyen durván nyilatkoztak volna nők a megcsalásról. Pedig most a közelmúltban is volt, hogy rögtön ezzel indítottam egy beszélgetést, hogy mi a véleménye erről a témáról, és lightosabban nyilatkoztak róla, mint itt a fórumon egyesek. Most vagy azért csinálták, mert bejöttem nekik, és nem akartak egy gyűlöletkeltő beszéddel elzavarni, vagy teljesen komolyan gondolják, hogy lehet ezt liberálisabban is kezelni. Többségük azt mondta, hogy helyzettől függ, hogy megbocsátanak-e vagy sem.

Mindegy. Amúgy eszembe jut egy kedves emlékem, még annak idején, a tinédzserkoromból, amikor még a Facebook gondolatban sem volt, csak myvipeztünk és MSN-eztünk. Egy csaj elterjesztett rólam egy körlevelet, hogy semmilyen lány ne álljon velem szóba, mert mindegyiket csak ki akarom használni. Szerencsétlen, biztos úgy gondolta, hogy majd így ráfázok a kalandjaimra, azonban éppen az ellenkező hatást érte el: Annyian vettek fel MSN-re egyszerre, hogy csak néztem, hogy mi ez. Ez akkor egy nagy tapasztalat volt, talán már ekkor is elkezdtem belátni, hogy a lányok nem feltétlenül az erkölcscsszökre buknak. Lám, még egy negatív hír is meg tudja mozgatni a lányok egy részének a fantáziáját. Már kár, hogy nem jártam utána, hogy azok közül hányan vállalták fel, hogy felvették velem a kapcsolatot.

2015. júl. 12. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

64%-os, én arra tippelnék, akikkel élőben beszélgetsz, megpróbálnak pártatlanok maradni, mert ha az ember bármilyen témában határozott véleményt mond, céltáblát csinál magából. Ha kiadod magad, gyakran visszaélnek vele. Akassz csak egy táblát a nyakadba, hogy elítélem az abortuszt/támogatom az abortuszt, elítélem/elfogadom, hogy a melegek adoptálhassanak, elítélem/támogatom a (tetszőleges témájú) diszkriminációt, és az emberiség egyik fele a véredet fogja kívánni. Mondj semleges véleményt, és mindkét oldal meg fog tűrni.

A myvipes dolog vicces, de egyébként ha egy nő ilyet terjesztene valakiről, akkor azt gondolnám, féltékeny ex, akit nem is csoda, hogy elhagytak, hiszen lám, ilyen gáncsoskodó a jelleme. Szakítása mindenkinek volt, sok emberből elég csúnya dolgokat tud kihozni. Ha ismerem a fazont, akit be akar mártani (valószínűleg így van, ha az ismerősei között megtalált, és ezek szerint jóban is vagyunk), akkor talán felveszem vele a kapcsolatot, és elmondom, hogy valaki ilyesmit terjeszt róla. Ettől azonban nem lesz vonzóbb, bár az biztos, hogy a figyelem ráirányul. A negatív reklám is reklám. Persze mint fentebb írtam, van, akinek pont ez a gyengéje. Alakult ki valakivel tartós párkapcsolat azok közül, akik nyitottak feléd a hír után?

2015. júl. 12. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

"Mondj semleges véleményt, és mindkét oldal meg fog tűrni."

Na ezt soha, de soha nem teszem. Kaptam már hideget meleget emiatt.

Miért van lepontozva az a válaszoló aki mélységesen elítéli a megcsalást?

Gerinctelen dolog. A másik lelkébe taposol. Ennek semmi köze a liberális gondolkodáshoz. Az nem arról szól, hogy rúgj bele a másikba egy nagyor..

2015. júl. 12. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Bocs, entert nyomtam véletlenül (apró ez a virtuális bill..xd)

Még annyit akartam, hogy nem kell ehhez semmit sem bekamuzni. Elég, ha havercsajjal (vagy csajokkkal) lógsz. A kívánt hatás eléréséhez bőven elég ez is. Nem kell itt a színház, hogy barátnőt eljátszani meg minden..

2015. júl. 12. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:

@18:22

Kössz az érdeklődést, nemsokára válaszolok a felmerült kérdésre :D

2015. júl. 12. 19:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem soha nem utasítottak vissza ilyen helyzetben,mert nem volt ilyen helyzetem. Egyszerűen nem foglakozom mással,ha van valakim. persze ezt első,és második feleségem nem mondhatta el magáról. Őket,és a szeretőiket nem zavarta a létem . :)
2015. júl. 12. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Tény, hogy jobban vonzódnak olyan férfiakhoz, akik más lányoknál is sikeresek, de akkor kamuzz be inkább több exet, lehet, hogy hatékonyabb.
2015. júl. 13. 08:45
 19/19 anonim válasza:
Pedig kérdező rengeteg nő nagyon is IMÁD foglalt férfi szeretőjének lenni! És milyen jól teszik! El ne hidd, hogy a többség az erkölcsös jókislány prűd liba! Élettapasztalat.
nov. 3. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!