Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, mikor egy férfi talonban tart? Mi az pontosan? Miért csinálják?
Utolsó, szerintem ez inkább a +csak szexre kellesz" kategória.
A talon-ban lehet, hogy még meg sem történt inkább a szex, csak arra vársz, hogy közeledjen már. Vagy esetleg egyszer történt valami, és többet nem. Nem?
Olyan, hogy a szavait nem támasztják alá tettek.
Azt mondja, hogy szeret, csak nem úgy viselkedik, pl. elkésik a találkákról, nem figyel oda rád, stb.
Azért csinálják, mert élvezik, hogy van egy biztos pont.
22/N
Ezt eddig en sem tudtam igy megnevezni...
es ra kellett döbbennem, hogy ezt több növel teszem.
Alkalmankent talalkozunk, megnevettetem öket, jol erzik magukat es elvezik a tarsasagomat. En ritkan vagyok elerhetö, ök pedig szinte mindig ugranak, amikor unatkozom. Tudom, hogy nem csak kedvelnek, de mast is szeretnenek. Van köztük, aki egyenesen megmondta, ami hizelgett az egomnak, de nem nagyon reagaltam ra. Van olyan, aki szivesen föt nekem, mas pedig csodasan tud masszirozni. Nagy ritkan pedig elmegyünk kirandulni. Egyiknek sincs ferfi az eleteben evek ota, pedig csinos, okos es sajat talpon allo 20-as, 30-as korosztalyrol beszelünk. Tul nagy büntudatom nincs, mert egyiket sem szandekosan hitegettem, egyiknek sem mondtam, hogy remenykedjen vagy hogy ne ismerkedjen. Meg arrol is tudnak, hogy rajtuk kivül több hasonlo lany-baratom van. Akad köztük olyan, akinek van akkora önbizalma es humorerzeke, hogy ö is tud azon nevetni, hogy szamkent referalok ra. Na, ezert mar jar a lepontozas, mert van itt olyan, aki erdemben es öszinten tud valaszolni?
Miert csinalom? Hizeleg az egomnak. Jo erzes, hogy tudom, hogyha fordulna a kocka, es baratnöm kidobna, akkor egy csettintesembe kerül es van hova mennem, ahol tart karokkal varnanak es vigasztalnanak. Es persze emberileg kedvelem öket es elvezem a tarsasagukat es az ezzel jaro komfortot. Az okot, hogy miert nem küldött meg egyiköjük sem melegebb eghajlatra, nem tudom. Nem nagyon tudok olyat mondani, amivel tulzottan kiemelkednek. Azt pedig tudom, hogy mindegyik böven rendelkezik olyan jelentkezökkel, akik nem foglaltak es megbecsülnek. Megis inkabb a remenytelen sovargast valasztjak. Ez az en hibam lenne? Ha en eltavoladnek tölük, akkor utat engednek a boldogsaguknak vagy lenne helyettem ugyanolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!