Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság túl nagy elvárás, hogy valaki ne cigizzen?
Mindig belép az életembe egy lány, aki el kezd szimpatikus lenni, aztán később meglátom a szájában a cigarettát. Ez az egy komoly kritériumom van a másik féllel szemben, hogy ne dohányozzon, így hamar elúsznak a lehetőségek...
F
Akinek nem tetszik ha valaki dohányzik akkor kerülje el, de ne nyafogjon. A dohányzás után megítélni egy ember személyiségét és jellemét pedig nagyfokú ostobaság.
50-100 ével ezelőtt divat volt a dohányzás, akkor sem a szokásai alapján ítéltek meg (el) bárkit. Akkor is jellemtelen gerinctelen volt mindenki aki dohányzik? Millió rossz szokás létezik ami zavaró a környezetre, csak most épp a dohányzás van célkeresztben.
25 a szívemből szólt. Különben vicces, hogy ez a kritérium jobban megszűri az embereket, mintha azt mondanám, hogy csak pénzes ember kell:D
Én sem tudom elviselni. Nem iszok, nem cigiztem, soha semmilyen drogot nem próbáltam ki, ennyi elvárásom hadd legyen már. De komolyan, néhány ember úgy veszi ezt, mintha azt mondanám, hogy minden nap kaviárt akarok enni és behűtött exkluzív pezsgőt inni hozzá. Ekkora elvárás? Vicc.
Viszont a mostani barátommal kivételt tettem, őt dohányzóként ismertem meg, de megmondtam neki, hogy nem biztos, hogy el tudom viselni. Megpróbálom, de tudnia kell, hogy nagyon utálom, de nem kérem, hogy szokjon le, lesz ami lesz. Inkább leszokott még azon a héten, mert értem ennyit neki + nem is volt annyira függő. Ilyen is van, bár őszintén én sem hittem benne, hogy képes lesz rá:D
Én azon szoktam röhögni, hogy minden bagós azt hiszi magáról, hogy ő ugyan nem büdös :D
Én se jönnék össze cigissel. Teszek rá, hogy káros, mindenkinek joga van mérgezni magát, plusz egy jó séta Pesten a belvárosban is elég káros... de az a mérhetetlenül undorító bűz... fúj. Épp elég volt nekem egész gyerekkoromban anyám meg nagyszüleim gusztustalan füstjét szívni. Nem kérek belőle többször.
Én megütöttem a főnyereményt, találtam valakit, aki régóta le akart már szokni, csak nem volt motivációja, de amint összejöttünk (ennek már sok éve) egy szálat se szívott. Helyette pipázik, annak nagyon szeretem az illatát.
Amúgy sokan jönnek a kávéval: szigorúan véve az is addiktív szer, nézzétek meg hányan kávé- ill. koffeinfüggők.
(Nekem aztán a kávéval semmi problémám a világon, én nem azért írom hogy leszóljam, csak tény, hogy függőséget tud okozni és nem feltétlenül egészséges.)
"Jaj, nem ez alapján kell megítélni"
Bocs hogy nem akarok egy gyenge jellemű, dependens, ésszerűtlen embert a gyerekem apjának, akiben nem alakultak ki normális megküzdési stratégiák. Mert tudod, az nem szokik rá, aki nem ilyen.
De ilyen az is, aki nem edz, aki bulikázik 0-24, aki zabál, mint egy malac... Ezekből sem kérek ugyanúgy. Senki sem mondta, hogy csak a dohányzás van a tiltólistámon.
Ha meg annyira bántja a kis lelketeket a vádaskodás, keressetek rá olyan kutatásokra, amik a dohányzáa és a vonások kapcsolatát vizsgálják. Ja, hogy mégsem annyira független a személyiségtől? Óóó...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!