Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság túl nagy elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság túl nagy elvárás, hogy valaki ne cigizzen?

Figyelt kérdés

Mindig belép az életembe egy lány, aki el kezd szimpatikus lenni, aztán később meglátom a szájában a cigarettát. Ez az egy komoly kritériumom van a másik féllel szemben, hogy ne dohányozzon, így hamar elúsznak a lehetőségek...

F

2018. jan. 22. 22:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%
Addig örülj ha csak cigizik manapság már lassan unikumnak számít az is ha valaki nem szed más kábítószereket
2018. jan. 22. 22:57
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Lány vagyok és ez nálam is alap elvárás, sajnos rengeteg a dohányos, többször volt már, hogy minden kalppolt volna, csak épp cigizett az illető. Volt, aki leszokott miattam, de az nem az igazi, mikor tudom, hogy amúgy vágyna rá. A mostani párom viszont nemdohányos, nyugi, vannak még ilyenek is szerencsére :D
2018. jan. 22. 23:01
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos ritka, nekem is általában addig tetszik egy lány míg rá nem gyújt.
2018. jan. 22. 23:04
 4/31 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos a cigizés ilyen szintű elterjedtsége kéz a kézben jár a nyomott, depresszív magyarországi hangulattal. Pont azért szoknak rá, mert arra a kis időre ki tudnak kapcsolni, kizárni a külvilágot és ellazulni. Nem tudom, megfigyelted-e már, de aki nem dohányzik, annak sokkal kiegyensúlyozottabb, problémamentesebb élete van(pont ezért nem kerül a cigi közelébe se), kevesebb aggodalommal és szorongással - aki meg szívja, az folyton panaszkodik, gondterhelt és stresszes.
2018. jan. 22. 23:05
 5/31 A kérdező kommentje:

Úgy látom, teljesen más világban élek mint a többség. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem élek kábítószerekkel, nem kávézok. A munkám mellett napi rendszerességgel sportolok, ha nagyon "szétcsapnám" magam, akkor is ezt edzés keretein belül teszem, hogy másnap mozdulni alig bírjak. Azért örülök, hogy vannak kivételek és rokonlelkek. :)

#4 - Nem figyeltem még meg, na de majd mostantól... Van igazság abban amit mondasz, jó magam speciel nagyon jókat alszok, valami probléma van egyből megoldom nem stresszelek rá.

Köszönöm az eddigi válaszokat, repülnek a zöld kezek!

2018. jan. 22. 23:12
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
Eszőteremben nem ismerkedsz? Ott azért sok nemdohányos lány van, mivel ők is adnak az egészségükre :)
2018. jan. 22. 23:19
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
Edzőteremben* :D
2018. jan. 22. 23:19
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
" így hamar elúsznak a lehetőségek... " Kinek a lehetöségei ha nálad ez kizáro ok?
2018. jan. 22. 23:23
 9/31 anonim ***** válasza:
94%

Nálam is kizáró ok a dohányzás. Voltam fent társkeresőn,és oda is kiírtam hogy csak komoly kapcsolatot keresek,illetve dohányosok kíméljenek. Ne tudd meg milyen gúnyolódó priviket kaptam emiatt. :) Pedig az utcán a füstjétől is fáj a fejem.

Én sem cigizek,sosem próbáltam ki,nem is kávézok.

Nem a társkeresőn, hanem a véletlennek köszönhetően találtam párt, aki nem dohányos. Tényleg vannak még ilyenek, az ismerőseim többsége sem cigizik.

Ne add fel :)

23N

2018. jan. 22. 23:28
 10/31 anonim ***** válasza:
81%
Tudod, társaság kérdése is. Az egyetemi baráti társaságom, akikkel összejárunk nagyjából 15 főt számlál, férfiak és nők vegyesen. Ebből senki sem cigarettázik, se drogozik. Inni szoktunk alkalmakkor, de ki az aki soha az életében nem csípett, vagy rugott be párszor? Apám cigizik, úgy meggyűlöltem a cigit, hogy az életben egy szálat se szívtam el soha, és nálam is alap, hogy barátnő/leendőbeli ne cigizzen. Szerencsére eddig tudtam nekem megfelelő lányokból válogatni.
2018. jan. 22. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!