Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság túl nagy elvárás, hogy valaki ne cigizzen?
Mindig belép az életembe egy lány, aki el kezd szimpatikus lenni, aztán később meglátom a szájában a cigarettát. Ez az egy komoly kritériumom van a másik féllel szemben, hogy ne dohányozzon, így hamar elúsznak a lehetőségek...
F
A tököm már tele van ezzel a dohányzás-ellenességgel. Tőlem ne várja el senki hogy ne dohányozzak, amig a nemdohányzók jogait tiszteletben tartom.
A DOHÁNYZÁS NEM BŰNCSELEKMÉNY!
Akinek nem tetszik az ne álljon szóba velem és főleg ne támasszon elvárásokat.
Az ilyen ember aki elvárásokat támaszt általában sokkal több rossz szokással, bidegződéssel rendelkezik mint aki felé a követelményeket támasztja.
6# - Eszőteremben és edzőteremben sem ismerkedem, ott inkább magukkal és a gyakorlatokkal foglalkoznak. Egyébként nem járok konkrétan ilyen helyekre, inkább küzdősport.
9# - Szerencsés vagy és örülök, hogy megtaláltad a nem dohányzó párodat. Nem adom fel! ;)
10# - A társaság kérdésében elvérzek, minden esetre bíztató ezt olvasni. :)
11# - Fél életen át szívtam mások füstjét. Sportolok és nem engedhetem meg azt, hogy saját magam ellensége legyek. A leendő páromtól "sajnálom", de elvárom, hogy ne mérgezzen engem.
Hát figyelj, ez nem egy egyszerű dolog. Azt megteheted, hogy ezt egy "szűrőként" kezeled és olyan lányokkal ismerkedsz, akikről tudod, hogy nem dohányoznak, ugyanakkor azt nem teheted meg, hogy megpróbálod megváltoztatni. Ez mindenkinek a saját maga döntése, neked jogod van ahhoz, hogy ne cigizz, neki pedig joga van cigizni. Én elhiszem, hogy ez így nehezebb, mert sokan dohányoznak, de ezzel mást nem lehet csinálni...
Egyébként én például nem dohányzom, csak ritkán iszom (egy kicsit, ami jól esik, de akkor sem szoktam részeg lenni) és nem bulizom éjjel-nappal, de egyáltalán nem zavar, ha valaki igen. Nekem nagyon sok dohányos barátom van, akik hihetetlenül jófejek, kedvesek, értelmesek, segítőkészek stb., nagyon jó a kapcsolatunk és semmivel semm "rosszabbak", mint a nem dohányzó barátaim. Az, hogy valakit zavar a cigi szaga, a füst az egy dolog és szerintem ezzel nincsen semmi baj és az egy teljesen jogos elvárás, ha valaki például megkéri a másikat, hogy ne gyújtson rá a jelenlétében, mert zavarja, ez szerintem abszolút érthető (engem pl. nem zavar abszolút, úgy is nőttem fel, hogy körülöttem mindenki cigizett, hozzá vagyok szokva). Ugyanakkor azt én már nem szeretem, mikor ezt összekapcsolják a személyiséggel és aki dohányzik az buta, undorító, az egy rossz ember stb.... Szerintem butaság csupán ez alapján megítélni valakit.
En se cigizek es mknden nap sportolok. Aterzem a problemad.
Legkozelebb a lanyt hivd sprinteket futni. Na azt tuzi nem birja ki,aki cigizik vagy nem sportol rendszeresen.
Sajnos letagadjak az emberek a dohanyzast vagy azzal amitsnak,h leszoknak. De egy dohanyom mindig az marad.
Egyáltalán nem... Én több nem dohányzó embert ismerek, mint dohányzót. És magam sem dohányzom. Valószínűleg azért van ez így, mert főleg sportembereket ismerek.
Dohányozni kétféle ember szokott: aki nem sportol és aki egy tükörmajom.
Akinek az élete része a testmozgás és nem csak a pcsáját rángatja a konditeremben, az a szájába nem vesz ilyen szart.
Amúgy pedig, aki a stresszre meg ilyesmire hivatkozik: babám, tolj le egy coopert vagy egy HIIT edzést. Garantálom, hogy meg sem fog fordulni a fejedben a stressz. Meg menj el dokihoz, nem dísznek tanítunk mi sem stresszkezelést.
Orális fixációra ott a rágó zabálás, pia meg cigi helyett. Vagy esetleg véletlenül talán azt is megpróbálhatod, hogy a gyökerénél kezeled a félresiklott működésed, nem ilyen felületes megoldásokat választasz.
Nem találok érvet a piálás és a dohányzás mellett. Ha csak nem akarjátok a tüdőkapacitásotokat egy macska szintjére lenyomni, nem akarjátok, hogy romoljon a vérellátásotok (nem, nem amputálni kell ettől az ember végtagját, egyszerűen belassultok és a felfogásotok fog romlani), meg nem akartok szürke, fakó bőrt, ha a fogaitok sárgulására figyelnétek is.
Ez pontosan olyan dolog, mint a nyújtás az edzésnél. 20-40 éves hülyegyerek még azt mondja, hogy miafnak az... 60 évesen meg majd vonszolja magát a sokadik ízületi kopás mellett. Nem haltok bele feltétlenül hamarabb, csak az életminőségetek lesz egy kalap szar 50 felé egy nemdohányoséhoz képest.
Az ember így is mérgezi magát napi szinten óhatatlanul is. Nem kellene erre külön előfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!