Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi igénytelen nő, főleg idősebb korban?

Figyelt kérdés
Rengeteg nővel dolgozom együtt és azt veszem észre,hogy az évek múlásával egyenes arányban nő az igénytelenség is a nőknél. Persze ahogy idősödik a nő az rendben van,hogy öregszik,ráncosodik,nem ezzel van a baj,hanem,hogy rengeteg az elhízott,hiányos fogazatú,dohányos(ezek nem pénztől és kortól függenek),rövid,lenőtt zsíros hajú,férfiasan öltözködőnő. Vannak kivételek,de nagyon kevés sajnos.
2018. jan. 21. 15:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem másoknak kell megfelelni, hanem saját magunknak. Ha nincs elvárásod magaddal szemben, nincs meg a minimális igényesség akkor ez történik. Aztán lehet a másikra meg a harmadikra meg a körülményekre fogni.

A választást egy kiadós délutáni séta és 3 brazil sorozat epizód között a fotelban nem a külső körülmények döntik el.

2018. jan. 21. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint független a nemektől.

Bármilyen oka lehet.

Ezt csak ők tudnák megmondani. Az ő életük.

2018. jan. 21. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:
zolika...
2018. jan. 21. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nemben undorító emberek vannak, már elnézést. Édesanyám mikor ismerkedett a válása után, olyan undorító emberekbe botlott, mutatta nekem is, hogy hogy nézhet ki így valaki, vagy hogy bírja elviselni azt a mocskot is tisztátlanságot, amiben él... Hát én is csodálkoztam... De nem kell messze menni, a korosztályom is dagad, 3 naponta mos fogat, dezodorral mosakszik, egy szóval undorító. És huszonévesekről beszélek, akik elvileg a jövő értelmisége lesznek. Konkrétan az albérlő párunk is úgy hagyta ott a helyet, hogy felfordult a gyomrom, mikor takarítottam utánuk... Szánalmasan igénytelenek az emberek, magukkal és a környezetükkel szemben is, minden korosztályban, ez az igazság.
2018. jan. 21. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindenféle emberek vannak. Kérdező, gondolom nem egyedülálló szülő vagy elhanyagolt házastárs vagy akit csak az tart vissza a depressziótól, hogy hazamegy és megeszik egy tábla csokit vagy a gyerekein keresztül próbálja élni az életét, vagy a múltban él a régi emlékek között mert a párja már rég nem kíváncsi rá nőként (férfiként) és nem emiatt hanem ez után kezdődött az eltunyulás. Az értelmetlenség és céltalanság miatt. Fogalmad sincs ezeknek az embereknek az életéről. Fogalmad sincs milyen az, amikor annak sem látod az értelmét hogy kikelj az ágyból, de menned kell, dogloznod kell, gyereket kell nevelned....és közben az életed kiüresedett és nem szól semmiről.

Örülök, hogy te nem vagy ilyen lelkiállapotban, de ha jól odamondasz, ettől ezek az emberek nem lesznek egészgésebbek lelkileg és nem lesznek boldogabbak.

2018. jan. 21. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ez az, amit nem tudhatsz csak így ránézésre, hogy ez az igénytelenség hol kezdődött és miért. De igazából közöd sincs hozzá. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
2018. jan. 22. 05:10
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

"Én 38 éves férfi vagyok nincs hiányzó fogam, mindennap zuhanyzok,3 hetente járok fodrászhoz,nincs túlsúlyom és napi 11-12 órát dolgozom."

Mégis társkeresési problémáid vannak! Vicc vagy ember!

2018. jan. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!