Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek egy lánytól csak azért mert az csinos és szép akkor az azért van mert tudat alatt tudom, hogy én nem az ő kategóriája vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig az történik velem, hogy ha megtetszik egy lány nem merek vele megismerkedni mert úgy gondolom, hogy esélyem sincs nála és csak megkímélem magam ha nem próbálkozok nála. A lányok (sajnos) nem szoktak nyomulni rám én pedig nem merek, és így telnek el az éveim...2018. jan. 21. 15:36
11/14 A kérdező kommentje:
Ki is röhögnének. Ha nő lennék akkor tudnám egyből, hogy ez is akar valamit.
2018. jan. 21. 20:31
12/14 Krecc15 válasza:
Én is ilyen problémával küzdök,jófej a lány meg minden,de úgy érzem kicsit túl szép :D Eddig össz 3x találkoztunk,de megfogadtam ha legközelebb talizunk bepróbálkozok,nem vagyok valami szívtipró,de van humorom :D És azt bezony szeretik,amúgy se veszíthetek semmit :D
13/14 anonim válasza:
#6 tudom, öngyűlölő vagy, az dupla hímsoviniszta náczyzmus, 5 év kötél érte a jutalommm!!!!!!4444444
14/14 anonim válasza:
Hu de kemény amazonok tévedtek ide, akik csak úgy osztják az észt mindenkinek. :D
Kiváncsi lennék hogy nézz ki...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!