Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem udvarolnak és hódítanak meg a csinos nők mert megy mértékben el vagyok hízva?
Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 06:48
1/10 anonim válasza:
Is. Meg azért is, mert a nők nem udvarolnak, még kezdeményezni is büdös nekik.
2/10 anonim válasza:
Egyrészt azért, mert dagadt vagy, másrészt azért, mert felcserélted a szerepeket, nem te vagy a hercegkisasszony, akit meg kell hódítani. Ha nem érzed magad elég férfinak, akkor ne nőkről álmodozz.
3/10 A kérdező kommentje:
2. Maradi gyerek....szerencsére már egyenjogúság van és a nők is kezdeményeznek és kezdeményezzenek is....
2018. jan. 10. 08:04
4/10 anonim válasza:
#3 Nagyon ritkán szoktak(nő vagyok:), és a többségnek tökéletesen meg is felel így. Van elég pasi, aki hajlandó kezdeményezni, randizni vinni, úriemberként-férfiként viseledni. Na, nekik sikerük is van a nőknél, te meg csak sírj tovább és várd a csodát, dagikám.
5/10 anonim válasza:
Szóval te egy dagi hercegkisasszony vagy? :D Az erkélyre szoktál kiállni és várni Romeó hermafrodita változatát? 😂😂😂
6/10 anonim válasza:
Egyezzünk meg abba, akit a nők tényleg akarnak, arra rá is hajtanak. Olyankor, nem számít, kinek is kéne udvarolni.
Vagy is, egy nőnek sem kellesz.
Én, mindig megvártam, a nő lépjen, akkor nincsenek fölös körök.
7/10 anonim válasza:
Mert maximum (!) kezdeményezni fognak. Egy nőtől se várd el, hogy udvaroljon ;). De amugy, hogyan képzelted el ezt a dolgot? Ülsz és jobbnál jobb nők ostromolnak virágokkal, te meg kiválasztod a szerencsés jelöltet? Ez úgy szokott működni, hogy a nő csábít és a férfi udvarol/hódít. Teljesen azért, mert egyenjoguság van ne cseréljük fel a nemi szerepeket ;). Tudom, hogy ,,divat" a nőies pasi, de hidd el a nőknek nem az kell. Ahogy a pasik elvárják, hogy egy nő nőies legyen és nagybetűs NŐ, úgy a férfiak is legyenek férfiak.
9/10 anonim válasza:
“Teljesen azért, mert egyenjoguság van ne cseréljük fel a nemi szerepeket” Na végre valaki más is különbséget tud tenni egyenjogúság és a nemi szerepek között.
10/10 Judit58 válasza:
Orommel olvasom a valaszokat szivembol szoltatok. A kerdezonek ; az elhizas lustasagot jelent
.a kivetel eredmenyes a csajozasban😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!