Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban nagyon durván leadják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nagyon durván leadják az igényeiket a nők, amikor betöltik a 30-at?

Figyelt kérdés

Legalábbis ami a külsőt illeti, egzisztenciát azt azért még elvárnak a 30 éves nők is, főleg mivel azoknak már sürgősen családalapítás kell, ahhoz meg pénz kell.

De egy olyan férfi, akire külsőleg nem egy Adonisz, nincsenek előnyös genetikai tulajdonságai, az tényleg sokkal sikeresebb lesz 30 évesen? Mivel a 20 körüli nők csak a legvonzóbb Brad Pitt típusú pasikkal állnak szóba.

Tényleg igaz, hogy amikor rátör a nőkre a kapuzárási pánik, akkor a külsőségekkel szemben nagyon elnézők lesznek?

2018. jan. 21. 15:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Megölném magam, ha arra várnék, hogy jó leszek valakinek, ha az feladta az életét és leadta az igényeit.
2018. jan. 21. 15:29
 12/28 anonim ***** válasza:
57%

Aki igényes nem adja lejjebb mert fog kelleni a húspiacon a minõségi férfiaknak.

Tudom jó lenne picsogni,meg nõket tàmadni de én nem àllok be az àtlagos pasik soràba.

2018. jan. 21. 15:30
 13/28 anonim ***** válasza:
Van, aki igen, van, aki nem. Különben sem mindegy, mik azok a bizonyos igények.
2018. jan. 21. 15:35
 14/28 A kérdező kommentje:

"Nem lejjebb adják, inkább megváltoznak az igényeik.

Az átlagos férfiakat is észreveszik, nem zavarja őket, hogy külsőre nem vagy tökéletes"

Ezt hívják definíció szerint igényleadásnak :D Fú de okos volt ez a válaszoló...

Továbbá volt említés a "taktikázásról" is. A taktikázás is igényleadás. Egy 20 éves nő mennyit taktikázik társkeresésnél? Semennyit, egyszerűen megkapja a legjobbat és kész. Ha már taktikázni kell, ott baj van.

2018. jan. 21. 15:40
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha teszem azt, rájössz, hogy akik után eddig kajtattál, azok nem passzolnak hozzád, és elkezdesz olyan társat keresni, akivel összepasszolsz, mert mondjuk jobb lett az önismereted, dolgoztál magadon, tehát ha változott a célcsoport, az nem igényleadás.

Ha továbbra is pocsék az önismereted, és csak a külsőségekre építed a választást, így kikötsz olyan mellett is, akihez nem vonzódsz, bár ugyanúgy nem illetek össze, mint azokkal, akiknél eddig próbálkoztál, pedig jobbat is találhatnál jobb önismerettel, akivel össze is passzolnál, az más kategória, ott eleve nem is voltál igényes a választásban.

2018. jan. 21. 15:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem adtam lejebb az igenyeim ...

Ugyan ugy az okos pasik tetszenek, az akinek mosolyog a szeme, huncut, kedves,

Az ambicio szamit, az egzisztencia nem,

Kocsi lakas nem erdekelt soha sem.

43N

2018. jan. 21. 16:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon sem a külsőségek érdekeltek első sorban és most sem. Az igényeim ne változtak, a korcsoport nyilván igen. Mondjuk én voltam házas,van gyerekem, nem esek kétségbe ha pasi nélkül maradok. De azt elmondanám, hogy mindig annak van nehezebb dolga aki belső alapján szelektál és úgy keres magához illő párt.
2018. jan. 21. 16:02
 18/28 anonim ***** válasza:
26%
Hát, szerintem a hercegnőség feladása nem az igények leadását jelenti :)
2018. jan. 21. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Inkább egyre magasabbak az igényeik a kor előrehaladtával.
2018. jan. 21. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a különbség, hogy 20 évesen kizárólag nálam pár évvel idősebb férfi jöhetett szóba. Fiatalabb egyáltalán nem, 10+ év korkülönbség túl sok volt.

30+ korban már érdekeltek a pár évvel fiatalabb és 10 évvel idősebb pasik is.

Belsőre pedig fényévekkel nagyobb elvárásaim vannak.

Egzisztenciálisan: most már vannak elvárásaim. 20 évesen nem érdekelt egyáltalán.

2018. jan. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!