Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad inkább sok férfi egyedül minthogy leadnák az igényeiket?
Most ez olyan, hogy attól függ. Nyilván van az irreális igény, meg van a nem irreális.
Én is inkább vagyok egyedül, mint olyan partnerrel, akivel gondok vannak, akármilyen téren, mert nem teljesíti az elvárásaimat.
30 évesen még bőven nem idős az ember, még bőven találhatnak párt, ha annyira akarnak.
Nyilván ha irreális igényük van/s-ggfejek, az az ő bajuk, de most igazából az önmagában nem bűn, ha valakinek vannak igényei
Miért, mi szól ez ellen? Szerintem sokkal jobb egyedül lenni, mint olyasvalakivel, akivel csak "jobb híján" vagy együtt. Ez a másik fél számára is inkább megalázó, nem?
Az nem merült fel benned, hogy nem mindenkinek van szüksége barátnőre?
Vannak azok a pasik aki jól megvannak egyedül. Viszont nem nőgyűlölők és nem kényszerböl.
Meg vannak azok akik magukat a "szuper férfiként" definiálják. Kb Molnár Krisztián-nak néznek ki.
És Emily Ratajkowski kell nekik. Utóbbi valahol azért vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!