Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad inkább sok férfi egyedül minthogy leadnák az igényeiket?
Figyelt kérdés
Sok olyan haverom van akik már lassan 30 évesek és még szinte nem is volt barátnőjük. De igényeik az egekben. Teljesen szép cuki lányokra rámondják hogy csúnya fúj....mikor ők sem adoniszok.2017. okt. 5. 17:00
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít egekben lévő igényeknek, de alapvetően szerintem teljesen felesleges olyasvalakivel összejönni, aki nem tetszik. Nekem is, a másiknak és rossz vége lenne.
12/13 anonim válasza:
Mert a szépség minden embernek különböző. A szépség szubjektív. És minek válasszon olyat, akihez nem vonzódik?
Nem ismered a szabad akarat fogalmát?
Ha nekik így jó, akkor így jó.
13/13 anonim válasza:
Jól teszik, nem örülnék, ha kiderülne , hogy a párom csak jobb híján van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!