Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a 25 és 35 év körüli egyedülálló férfiak közül Hányan laknak teljesen önállóan egyedül? Tehát vajon hányan tudják teljesíteni ezek a férfiak a nők ezen elvárását?
Én egyedül lakom, de még senkivel nem jutottam el odáig, hogy kiderüljön :DDD
26/F
ez nem elvárás a nőktől hanem egy sima megfelelési kényszer teszt.
ha magyarázkodsz,hogy itt vagy ott laksz,akkor mész a levesbe,mert nem kell nekik rinyagép.
ha pedig büszkén vállalod azt aki vagy,sőt visszadobod a lasztit,akkor meg tök mindegy hol laksz átmész a teszten.
a nősülésem után 12 évig hordtam fel egyfolytában a muterom lakásába nőket dugni és egyik sem parázott,hogy a kamu dumám szerint most éppen a muterommal lakom,mert ugye a saját lakásomba nem vihettem őket.
Én ismerek olyan nőt, aki otthon él. Igen, lehet valaki így is fűggetlen. De akkor az max pár évig akar otthon maradni és gyűjt arra,hogy elköltözzön. Ez a "nő", akinek van egy emeleti lakása a családi házban, csak annyi volt a dolga, hogy bebútorozza. Volt párja már mondta, hogy költözzenek teljesen külön,de a nő nem akart. Majd utána a következő pasijával fel is csináltatta magát. Közben meg már csak arra vár,hogy megörökölje a házat. (Pedig van még 3 tesója!) Persze, azt is tudni kell,hogy hónap végéig él és ha valami gond van a szülei mindjárt "Mennyi kell kislányom?". A "nő" 26 éves.
A másik fele,ha csak arra vár,hogy anyagilag megszedje magát,hogy legyen egy kis kezdőtőkéje. De már független minden szempontból a szülőktől (külön lakrész, anyagi függetlenség). És arra vár,hogy legyen egy olyan párja, akivel megéri saját házba összeköltözni. Férfi 29 éves.
Igen, mind a két típushoz van szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!