Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a 25 és 35 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a 25 és 35 év körüli egyedülálló férfiak közül Hányan laknak teljesen önállóan egyedül? Tehát vajon hányan tudják teljesíteni ezek a férfiak a nők ezen elvárását?

Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29**
2018. jan. 20. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Teszek a nők elvárásaira. Megint megmutatkozik, hogy a nők "nem" a zsére hajtanak (tisztelet a kivételnek!). Akik kedvelik egymást, azok mind egy lakókocsiban, mind egy 120 nm2-es hodályban is kedvelik egymást.
2018. jan. 20. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért egy 25 évestől nem várnám el,hogy egyedül éljen. Viszont 30 körül már ideje lenne külön költözni a szülőktől. Nyilván lehet ezer oka annak,hogy valaki egyedül él vagy a szüleivel,úgyhogy minden csak helyzet függő. Így látatlanban nem is mondom,hogy elvárnám bárkitől is,biztosan meg tudná indokolni ,hogy miért van adott helyzetben amit biztosan elfogadnék.
2018. jan. 20. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül lakom, de még senkivel nem jutottam el odáig, hogy kiderüljön :DDD

26/F

2018. jan. 20. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

ez nem elvárás a nőktől hanem egy sima megfelelési kényszer teszt.

ha magyarázkodsz,hogy itt vagy ott laksz,akkor mész a levesbe,mert nem kell nekik rinyagép.

ha pedig büszkén vállalod azt aki vagy,sőt visszadobod a lasztit,akkor meg tök mindegy hol laksz átmész a teszten.

a nősülésem után 12 évig hordtam fel egyfolytában a muterom lakásába nőket dugni és egyik sem parázott,hogy a kamu dumám szerint most éppen a muterommal lakom,mert ugye a saját lakásomba nem vihettem őket.

2018. jan. 20. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan nőt, aki otthon él. Igen, lehet valaki így is fűggetlen. De akkor az max pár évig akar otthon maradni és gyűjt arra,hogy elköltözzön. Ez a "nő", akinek van egy emeleti lakása a családi házban, csak annyi volt a dolga, hogy bebútorozza. Volt párja már mondta, hogy költözzenek teljesen külön,de a nő nem akart. Majd utána a következő pasijával fel is csináltatta magát. Közben meg már csak arra vár,hogy megörökölje a házat. (Pedig van még 3 tesója!) Persze, azt is tudni kell,hogy hónap végéig él és ha valami gond van a szülei mindjárt "Mennyi kell kislányom?". A "nő" 26 éves.

A másik fele,ha csak arra vár,hogy anyagilag megszedje magát,hogy legyen egy kis kezdőtőkéje. De már független minden szempontból a szülőktől (külön lakrész, anyagi függetlenség). És arra vár,hogy legyen egy olyan párja, akivel megéri saját házba összeköltözni. Férfi 29 éves.

Igen, mind a két típushoz van szerencsém.

2018. jan. 20. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ez nemtől függelten.
2018. jan. 20. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!