Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus számomra. Korábban beszélgettem vele. Elsőnek nagyon jól elbeszélgettünk de a második beszélgetésünk alkalmával összezavart. De ez köszönhető a bambaságomnak és a tapasztalatlanságomnak is. Azóta minden nap látom mivel egy vonattal utazunk haza és ugyanabban az iskolában is tanulunk. Próbálom elfelejteni de egyszerűen nem megy. Nem csak nála érzem azt,hogy mit is akarok én tőle hanem minden lánynál mert valljuk be őszintén kinek is lenne szüksége egy olyan emberre akinek még barátai sincsenek és tele van gátlásokkal, félelemmel. De ha belegondolok mit is akarhattam én tőle egy magamfajta és persze nem is vagyunk egy világ. Ő egy gyönyörű lány én pedig....2018. jan. 20. 10:09
21/24 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor ez nagyon hosszú ideig tárgytaln lesz. Mert ismerem saját magamat és a változás nem igazán fog eljönni. Ahogyan ismerem saját magamat sajnos én nem fogok megváltozni.
2018. jan. 20. 13:58
22/24 anonim válasza:
Nem ismerheted saját magad, mert ha ismernéd, nem lennél ennyire önbizalomhiányos és gátlásos. Nem akarnál ennyire megfelelni a körülötted lévőknek.
23/24 A kérdező kommentje:
Ez is igaz.
2018. jan. 20. 16:37
24/24 A kérdező kommentje:
Számomra hihetetlen az, hogy egy lánynak esetleg szimpatikus legyek vagy esetleg belém szeressen. Mert mit is látna meg bennem. Én ezt nem tudom elhinni és elfogadni.
2018. jan. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!