Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam meg elfelejteni, vagy hajtsak érte?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik, évek óta ismerem, de még most se jött össze semmi vele. Lassan egy éve h szakitott a pasijával, de még mindig azt mondja hogy még nem akar kapcsolatot, mikor meg társaságban vagyunk rámászik minden srácra. Azthiszem csak hülyit engem. Felejtsem el vagy mit tegyek szerintenek? Kérlek titeket normális válaszokat adjatok2016. aug. 7. 22:08
1/10 anonim válasza:
Felejcsd el, mert nem pasit nem akar hanem téged nem akar..
2/10 MolotovPunk válasza:
Valószínűleg hülyít téged...ha bejönnél neki,akkor már össze jött volna veled.Ezt onnan gondolom,hogy más pasikra (simán) rámászik,rád mégsem.
3/10 anonim válasza:
Ne várj senkire, mert csak elcseszed az időd, amit soha nem kapsz vissza. Ha akarna téged, akkor már rég együtt lennétek. Felesleges küzdened érte. Én is kidobtam 2 évet az ablakon, amit megbántam.
4/10 Noren1989 válasza:
Hagyd a viharba, Apus. Punci annyi van a földön, mint égen a csillag.
Tetszik: jó, elfogadjuk, valami lenyűgöző van a személyiségében?
Amúgy felejtsd el, egyértelműen.
26/F
5/10 A kérdező kommentje:
Jah, van valami ami megfogott benne, de hát igazatok van. el kell engedni.
Ismerkednem kell, de igy még ötletem sincs hogy hol meg ilyesmi. Tökre lelombozott ez az egész
2016. aug. 7. 22:27
6/10 Noren1989 válasza:
Nyugivan. Menj fel rosszlányokra, verd ki, és aludj.
7/10 A kérdező kommentje:
nem tudok aludni miatta
2016. aug. 7. 22:52
8/10 Noren1989 válasza:
Igyál egy sört, vagy tudomisén. Gondolj arra, hogy megannyi szép, okos, jól szopó fiatal csaj van még, aki csak rád vár.
Javasolnám megtekintésre: Mucsi, a legőszintébb kocsmáros című rövidfilmjét.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi srácok. Megértettem.
Nincs nyafogás, el kell felejteni
:)
2016. aug. 8. 00:09
10/10 anonim válasza:
Busz, villamos, nő után nem futunk, mindig jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!