Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan próbáljam meg elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam meg elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus számomra. Korábban beszélgettem vele. Elsőnek nagyon jól elbeszélgettünk de a második beszélgetésünk alkalmával összezavart. De ez köszönhető a bambaságomnak és a tapasztalatlanságomnak is. Azóta minden nap látom mivel egy vonattal utazunk haza és ugyanabban az iskolában is tanulunk. Próbálom elfelejteni de egyszerűen nem megy. Nem csak nála érzem azt,hogy mit is akarok én tőle hanem minden lánynál mert valljuk be őszintén kinek is lenne szüksége egy olyan emberre akinek még barátai sincsenek és tele van gátlásokkal, félelemmel. De ha belegondolok mit is akarhattam én tőle egy magamfajta és persze nem is vagyunk egy világ. Ő egy gyönyörű lány én pedig....

2018. jan. 20. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mi a problémád magaddal?
2018. jan. 20. 12:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Elvileg a külsőmmel nagy baj nem lehet inkább nálam fejben vannak nagyon nagy gondok. Ha ránézek egy lányra rögtön az jut az eszembe,hogy mit is akarok én tőle, kevés lennék én hozzá. Még randizni sem merném elvinni mivel emberek közé egyáltalán nem szoktam járni. Nincsenek barátaim így kinek is lenne szüksége egy magamfajtára..
2018. jan. 20. 12:20
 13/24 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz, barátszerzésnél is ez lehet a probléma?
2018. jan. 20. 12:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Valószínű.
2018. jan. 20. 12:48
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez egy jó jel, hogy le tudtad írni, tisztában vagy a problémáddal. Meg van a gógyid ahhoz, hogy segíts magadon. :)

Elkezdhetném itt írogatni, hogy szedd össze a tökeidet meg hasonló baromságokat, de tudom, ez nem így megy.

Az önbizalomhiányod miatt rendszeresen nem teszel meg dolgokat, majd utána ostorozod ezért magad. Ez egy ártalmas dolog természetesen, és ördögi kör. Persze ezzel nem vagy egyedül, rengetegen küzdenek hasonló problémákkal.

A különbség az, hogy mivel leírtad, te szeretnél ezen változtatni. Egy férfi/fiú nem attól lesz férfi, hogy elnyomja a problémáit és magában őrlődik, hanem felismeri, kimondja és erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megoldja a problémáit.

Nem tudom, hány éves lehetsz pontosan, de érdemes lenne elmenned pszichológushoz, ha van lehetőséged. Ha 13-18 közt vagy először beszéld meg a szüleiddel. Ha nem, akkor magadtól is tudod rendezni.

Háziorvosnál is kezdhetsz, hátha ingyenesen megúszod.

Minél hamarabb lépsz, annál jobb! Nagyon nem mindegy, a fiatalságod hogy fog telni, hidd el! :)

Hajrá!

2018. jan. 20. 13:10
 16/24 anonim ***** válasza:
És nem kell megijedni, nem fogják leharapni a fejed, sőt talán jól fog esni, hogy következmények nélkül kibeszélheted magad. :)
2018. jan. 20. 13:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Még csak 19 éves vagyok. El fogok gondolkodni azon, hogy pszichológushoz forduljak.
2018. jan. 20. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Mindenképpen! Legszebb éveidet ne keserítsd meg, mint én! :)
2018. jan. 20. 13:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném bár nem sok esélyt látok a változásra.
2018. jan. 20. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Hajajj... 😃

Olyat ne akarj, hogy összejössz egy csajjal, és majd mindened meglesz, boldog leszel. Olyan nincs.

Elöbb megteremted magadnak a boldogságodat egyedül, és majd utána fogsz kelleni másnak is!

2018. jan. 20. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!