Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg elfelejteni?
Próbálj meg beszélgetni még vele, aztán vagy kiábrándulsz, vagy alakul valami, vagy semmi. Ennél rosszabb úgy sem lehet semelyik eshetőség.
Elfelejteni csak akkor fogod tudni, ha más jön a képbe.
Ugye feltehetőleg idealizálod is, minden jót ráképzelsz a személyiségére, amilyennek csak szeretnéd, hogy legyen.
Mit jelent az, hogy összezavart a második beszélgetésnél?
"Ugye feltehetőleg idealizálod is, minden jót ráképzelsz a személyiségére, amilyennek csak szeretnéd, hogy legyen.
" Így van.
Amikor másodjára beszélgettem vele megkérdeztem,hogy leülhetek-e és azt mondta,hogy persze. Megkérdeztem,hogy hogy van,mi újság és Ő csak annyit válaszolt,hogy elvagyok de közben nem nézett rám hanem nézett kifelé a vonat ablakán. De viszont azt láttam rajta,hogy nem volt jó kedve. És nem értettem mikor az első beszélgetésünkkor jól elbeszélgettünk.
Harcolni kell, ha akarsz valamit! Nem fog a sült galamb a szádba repülni! :)
Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát! :)
Persze ezzel megvan az esélye, hogy buksz, de akkor meg ígyis-úgyis. Szóval érted...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!