Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teljesen esélytelen vagyok arra, hogy barátnőt találjak, a prostizás megfelelő gyógyír lehet?
Fel is lehet szedni prostit? :)
Gondoskodni is fog rólad?
elmondhatod neki mi bántott?
Tervezhettek közös jövőt?
Lehet tőle gyereked?
66%
Most nem olyan prostituáltra kell gondolni, mint akik mondjuk Miskolcon a volt cigánytelep mellett álltak és az apjuk verte ki őket 12 éves korukban.
29 évesen úgy gondolja reménytelen helyzetben, egyedülálló, elmegy egy normális prostihoz (nem kell őket démonizálni, egyik barátnőm is az volt, mármint barát barátnő, humoros, jó fej csaj), dumál, szexel. Ez a barátnőm mondta, hogy örültek neki, ha egy "elveszett srác" ment hozzájuk, mert azok legtöbbször teljesen normálisan bántak velük, volt aki simán csak végigpofázta a dolgot, mert örült neki, hogy valaki meghallgatta.
Ha szűz vagy akkor szorongásoldásnak érdemes elmenni. Mert szerintem az vagy.
Akinek egyszer ment a csajozás, annak máskor is megy. Legalább tudja magáról, hogy egyszer már összejött. Ezért is nagyon káros húzni az egészet 30 éves korig. Légy túl rajta, aztán próbálj meg ismerkedni meg javítani az életeden.
Ja én is voltam pszichológusnál. Mutatott ilyen olyan ábrákat, meg IQ teszt, meg mindenféle beszélgetés. Elmondta miben változtassak, amit úgy is tudtam már.
Gyógyszert nem írhatnak fel...
Kicsit pénzlehúzásnak érzem sokszor. Kevés a jó szakember. Akit ismerek az pszichiáter inkább. Önmagában a beszélgetés nem sokat ér gyakran már.
A prostinál is van Rorsach teszt, csak a puncit kell szétnyitni és elmondani mit látsz. Salátát vagy pillangót :D és még a szüzességed is nála hagyhatod :d
Többet ér mint 3 alkalom pszichilógus. Ez szinte tuti.
"megjelenésemen kívül nem sok mindent tudok felmutatni ahhoz, hogy hódítsak."
Nem is kell. Az bőven elég. Sőt nem is kell más. Ha jól nézel ki, akkor 22-ig simán találsz csajokat. Nekik csak és kizárólag a külső számít semmi más. Akár több csajod is lehet egyszerre. Az se zavarja őket.
Egyébként se javasolnék laza kapcsolatnál többet, mert a mai nők csak arra jók. :-)
De a prosti talán még jobb és gyorsabb megoldás. :D
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!