Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Majd lesz valakid", "mindenkinek eljön a sajátja". Mikor fejezik be a közhelyek ismételgetését?
Tiniként se volt egyetlen párkapcsolatom sem. Még egy csókot sem kaptam huszonéves koromig amikor véletlenül összejött egy távkapcsolatom az internetről. Ezt a kapcsolatot úgy zártam le,hogy tudtam megint egyedül leszek. Ennek lassan két éve már de a rokonok és ismerősök mindig ilyen közhelyekkel jönnek holott én úgy érzem egyedül fogom leélni a maradék életem.
Vajon mikor fogják abbahagyni? Talán 35 körül rájönnek,hogy menthetetlen az eset és lehet mentális problémákkal küzdök?
Nő vagyok.
Én is ilyen helyzetben vagyok.
Szerintem szeretnek Téged, és ezért próbálnak biztatni, reményt ölni beléd...
Ezeket a lózungokat kimondottan azok ismételgetik, akik semmi hasznosat nem tudnak mondani. Ne keresd a szerelmet, majd lesz valakid, majd megtalálod a hozzád valót...ja,85 éves papóca korában, amikor üríthetik alatta az ágytálat...sokra fog menni vele,bmag...
A hamis reménykeltésnél még mindig jobb az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!