Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezen megy a társtalálás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen megy a társtalálás. Erről lehet szó?

Figyelt kérdés
Sok időt szántam az önfejlesztésre, így most igényesen öltözködöm, rendszeresen edzem, valóban jó munkám van (szeretem amit csinálok és jól is keresek), épp lakásvásárlás előtt állok. Sokszor a társaság motorja vagyok és szeretnek is velem lenni a nők, de mindezek ellenére mindössze két kapcsolatom volt. Közben kismillió visszautasítást kaptam. Olvasva a kommenteket (és természetesen saját tapasztalataimat is figyelembe véve) arra jutottam, hogy valószínűleg nem a viselkedésemmel van a gond (bár tény, hogy bunkózni sosem szoktam és nőt soha sem ütnék meg), hanem valószínűleg az arcommal. Kicsit meglep a dolog mert nem hittem volna, hogy ha nem jóképű valaki akkor ennyire reménytelen a helyzet? Mit gondoltok? Szívesen küldök fotót, legalább kiderül mi a gond. :) 27F
2018. jan. 14. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem kis helyeske vagy, bár a hajadat rövidebbre vágatnám ahelyedben. Itt nem a fizimiska lesz a gond! 32N
2018. jan. 15. 07:47
 12/12 A kérdező kommentje:
10-es. Köszi az értékelést. A próféta szóljon belőled. :) Talán a stíluson még lehet változtatni.
2018. jan. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!