Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezen megy a társtalálás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen megy a társtalálás. Erről lehet szó?

Figyelt kérdés
Sok időt szántam az önfejlesztésre, így most igényesen öltözködöm, rendszeresen edzem, valóban jó munkám van (szeretem amit csinálok és jól is keresek), épp lakásvásárlás előtt állok. Sokszor a társaság motorja vagyok és szeretnek is velem lenni a nők, de mindezek ellenére mindössze két kapcsolatom volt. Közben kismillió visszautasítást kaptam. Olvasva a kommenteket (és természetesen saját tapasztalataimat is figyelembe véve) arra jutottam, hogy valószínűleg nem a viselkedésemmel van a gond (bár tény, hogy bunkózni sosem szoktam és nőt soha sem ütnék meg), hanem valószínűleg az arcommal. Kicsit meglep a dolog mert nem hittem volna, hogy ha nem jóképű valaki akkor ennyire reménytelen a helyzet? Mit gondoltok? Szívesen küldök fotót, legalább kiderül mi a gond. :) 27F
2018. jan. 14. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szeretnek kepet :)
2018. jan. 14. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet :)
2018. jan. 14. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a kép :)
2018. jan. 14. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Na mutasd magad 😊
2018. jan. 14. 13:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Pedig de, sokkal fontosabb egy helyes arc (direkt nem jóképűt írtam), mint egy izmos test, vagy vastag pénztárca, hatalmas pénisz stb.

Ha gondolod küldj képet, szívesen segítek, ha tudok.

2018. jan. 14. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Gyk-n időről-időre feltűnik valaki, aki tökéletes és egy apróság miatt nem talál párt. Mármint, szerinte. Egy kis fényezés után jön egy ki negatívum. Párra ráírtam. Mindnél kiderült, hogy amúgy több vasat tart a tűzbe és itt is próbálkozik vagy semmi sem volt igaz az önfényezésből.

25 vagyok, még tanulok, nincs pénzem. Nem vagyok helyes, kb. átlagos a testalkatom (kis plusz, amit már dolgozok le). Néha a társaság középpontja vagyok, néha nem. Elég bunkó tudok lenni. És bumm, találok lányt... Vajon miért?

2018. jan. 14. 15:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Utolsó. Nem hiszem, hogy azt állítottam volna, hogy tökéletes vagyok, sőt... szerintem ha arcra nem vagyok helyes/jóképű akkor az nem épp a tökéletes image-emet erősíti :-D
2018. jan. 14. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
johet kep
2018. jan. 14. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Küldd! 32N
2018. jan. 14. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nekem is képet. Őszinte leszek.
2018. jan. 14. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!