Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában egy magyar lánynak mennyire nehéz komoly társat találni?
New york-bam éltem, rengeteg a magyar, de nagyrészükkel nem lesz jó tapasztalatod...
Hiába vannak kint sokan évek óta akár úgy is, hogy haza se tudnak jönni, nagyrészüknél megmarad a tipikus magyaros búval ba$zottság...
Ráadásul kint a magyarok, senki sem tudja miért, de semmivösszetartás nincs a 90%-uk közt, sőt, folyamatosan áskálódnak, kicsesznek a másikkal...
Ott töltött időm alatt, hamar megutáltam a magyarokat és nemsokára kerültem is őket...
Ellenben az amerikai fekákkal, a japánokkal, a latinokkal, szinte csak jó pozitív tapasztalataim vannak.
Külföldön legyél sokkal nyitottabb.
Ha magyar emberrel szeretnél ismerkedni, inkább Kárpát-medencében tedd, de gondolom nem szeretnél távkapcsolatot (van esélye, de nem sok, ha az illető is Amerikába megy).
Ez az igenyeidtol függ. De hidd el neked könnyebb, nőként.
En Skóciában elek egy közepes méretű városban, az itt elő olyan 3000 magyarból az aki no, egy kicsit is csinos, normális a felfogása, es melle szingli egy darab sincs. Szingli ferfi van viszont dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!