Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként tett téged férfi barátzónába, miért. És mi lett belőle?
Helló!
Sok ember sokféle kapcsolatra jó: Lehet valakivel jól ökörködni, de barátnak csapnivaló. Lehet valaki jó lelki társ, de nem indul be a kémia. Lehet valakivel kiváló a szex, de nem élnék vele egy háztartásban. Lehet valaki jó kolléga, de van benne valami visszataszító. Lehet valaki mindenben jó, de nem mutatkoznék vele társaságban a kinézete miatt. ...
Üdv.
nő vagyok. rakás ffi ismerősöm van barát zónában. mert ők barátok, haverok. mert párom van, vagy mert korábban is csak affelé volt bármifele szexuális ingerenciám aki szexuálisan is bejött.
nemigazán értem azokat a válaszokat akik azt írják h nincs barátzóna...hogyhogy nincs?? mki bejön neki? v mindegy h hogy néz ki, hogy viselkedik az illető, a lényeg h nyársra kell húzni? ez sztem tipikusan a legyet is röptében embertípus...sosem fogom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!